Film NAGRADNJAČA

'Američka pita: Okupljanje' u kinima

  • Autor: tportal.hr
  • 23.4.2012 9:10:50
  • 16.4.2012 10:33:35

Dobro došli na okupljanje generacije 1999. iz East Great Falls High. U komediji 'Američka pita: Okupljanje' vraćaju se svi likovi iz filma 'Američka pita' koje smo upoznali prije malo više od 10 godina. Tijekom vikenda otkrit će što se promijenilo, tko nije te da vrijeme i prostor ne mogu prekinuti veze među prijateljima. Film možete pogledati i našim kinima, a Blitz i tportal.hr nagrađuju svoje čitatelje nagradama iz filma (otvarač za boce i pikado/drinking game)

U ljeto 1999. četiri dečka iz malog grada krenuli su u misiju gubljenja nevinosti. Tijekom godina Jim (Jason Biggs) i Michelle (Alyson Hannigan) oženili su se, a Kevin (Thomas Ian Nicholas) i Vicky (Tara Reid) su se rastali. Oz (Chris Klein) i Heather (Mena Suvari) su se razišli, ali Finch (Eddie Kay Thomas) još uvijek žudi za Siflerovom mamom (Jennifr Coolidge). A Stifler (Sean William Scott) je isti kakav je uvijek bio. Ovi dugogodišnji prijatelji vraćaju se kući kao odrasli ljudi ne bi li se prisjetili i našli inspiraciju u hormonalnim tinejdžerima kakvima su nekoć bili.

U filmu glume i legende Eugene Levy kao Jimov otac, Natasha Lyonne kao seksualna mudrica Jessica, John Cho i Justin Isfeld kao najveći MILF entuzijasti svijeta, Chris Owen kao The Shermanator i Shannon Elizabeth kao Nadia.

Nagrade su osvojili:

Marija Gojak
Edi Kuprešak
Silvija Mihaljević
Mato Balažić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

187697,187689,187657,187109
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još