tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+18
Pula
+19
Rijeka
+18
Zadar
+16
Split
+16
Dubrovnik
+21

NAGRADNJAČA

'Američka pita: Okupljanje' u kinima

Dobro došli na okupljanje generacije 1999. iz East Great Falls High. U komediji 'Američka pita: Okupljanje' vraćaju se svi likovi iz filma 'Američka pita' koje smo upoznali prije malo više od 10 godina. Tijekom vikenda otkrit će što se promijenilo, tko nije te da vrijeme i prostor ne mogu prekinuti veze među prijateljima. Film možete pogledati i našim kinima, a Blitz i tportal.hr nagrađuju svoje čitatelje nagradama iz filma (otvarač za boce i pikado/drinking game)

Datum objave:
16.4.2012 10:33

Zadnja izmjena:
23.4.2012 9:10

Vezane teme

Blitz U ljeto 1999. četiri dečka iz malog grada krenuli su u misiju gubljenja nevinosti. Tijekom godina Jim (Jason Biggs) i Michelle (Alyson Hannigan) oženili su se, a Kevin (Thomas Ian Nicholas) i Vicky (Tara Reid) su se rastali. Oz (Chris Klein) i Heather (Mena Suvari) su se razišli, ali Finch (Eddie Kay Thomas) još uvijek žudi za Siflerovom mamom (Jennifr Coolidge). A Stifler (Sean William Scott) je isti kakav je uvijek bio. Ovi dugogodišnji prijatelji vraćaju se kući kao odrasli ljudi ne bi li se prisjetili i našli inspiraciju u hormonalnim tinejdžerima kakvima su nekoć bili.

U filmu glume i legende Eugene Levy kao Jimov otac, Natasha Lyonne kao seksualna mudrica Jessica, John Cho i Justin Isfeld kao najveći MILF entuzijasti svijeta, Chris Owen kao The Shermanator i Shannon Elizabeth kao Nadia.

Nagrade su osvojili:

Marija Gojak
Edi Kuprešak
Silvija Mihaljević
Mato Balažić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

187697,187689,187657,187109

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr