tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+7
Pula
+7
Rijeka
+12
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+11

POSAO NA PRVOM MJESTU

Anne Hathaway mora odgoditi vjenčanje

Anne Hathaway planirala je romantično vjenčanje sa zaručnikom Adamom Shulmanom ovoga ljeta, no čini se da od njihovih velikih planova neće biti ništa

Datum objave:
15.4.2012 18:29

Zadnja izmjena:
15.4.2012 21:56

Zbog uloge u novom filmu 'Les Miserables' Anne je trebala dosta smršavjeti i drastično skratiti kosu. Kad je shvatila da se do ljeta neće vratiti u formu niti će joj kosa uspjeti narasti, odgodila je vjenčanje.

Osim toga narednih mjeseci bit će zauzeta snimanjem novog filma, a mora odraditi i promociju filma 'Batman', zbog čega neće imati vremena baviti se organizacijom vjenčanja.

Zbog svega toga lijepa glumica odlučila je prolongirati vjenčanje za kraj godine.Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr