tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+4
Pula
+14
Rijeka
+13
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+15

ZAHVALA ZA POTPORU

Angelina Jolie postaje počasna građanka Sarajeva

Hollywoodsku divu Angelinu Jolie vlasti Sarajevske županije proglasit će počasnom građankom na svečanoj sjednici početkom svibnja u znak zahvale za potporu 'obrani Sarajeva od agresije i unaprijeđenje međunarodne suradnje', objavio je u subotu Dnevni Avaz

Datum objave:
14.4.2012 18:00

Zadnja izmjena:
14.4.2012 18:57

Pozivajući se na odluku Odbora za javna priznanja Županije Sarajevo, list navodi da je Angelini Jolie već putem veleposlanstva SAD-a u BiH upućeno pismo u kojem je obaviještena da je dobitnica posebne povelje.

U istome pismu poznata glumica i humanitarka pozvana je na svečanu sjednicu skupštine Županije Sarajevo koja će se održati 3. svibnja kada bi joj trebalo biti uručeno priznanje. Pri tome su zamolili Jolie da se pismom ili pak putem video poruke obrati skupštini Županije.

Prošle godine je prikazan Jolien redateljski prvijenac 'U zemlji krvi i meda' u kojemu se govori o brutalnostima tijekom protekloga rata u BiH te svim iskušenjima u kojima su se našle žrtve masovne pojave silovanja.177505,177494,176696,176700

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr