NAKON SEDAM GODINA

Angelina i Brad ipak prekršili obećanje

13.04.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Sedam godina nakon filma 'Gospodin i gospođa Smith' Angelina Jolie i Brad Pitt mogli bi ponovno glumiti u istom filmu iako su mnogo puta govorili da neće snimati zajedno da bi barem jedno od njih uvijek bilo uz djecu

Bio je to set na kojem je prštala strast i razvila se njihova ljubav, a nakon snimanja Brad je brzo napustio svoju suprugu Jennifer Aniston. Sad će Brad i Angie ponovno zajedno glumiti. Par je upregovorima za uloge u novom filmu 'Savjetnik' (The Counselor) redatelja Ridelyja Scotta, prenosi Daily Mail. Međutim, upućeni tvrde da će Angelina igrati malu ulogu, a ne glavnu žensku.

Michael Fassbender već je potvrdio da će glumiti u filmu koji je napisao Cormac McCarthy, nagrađivani scenarist koji potpisuje 'Nema zemlje za starce' i 'Cestu'.

Radnja slijedi odvjetnika koji odluči da će se 'malo okušati' u narkobiznisu, no otkrit će da ne postoji način da se pokuša - samo malo.

'To je priča o tome da se ne biste trebali igrati s vragom, ne biste trebali prelaziti granicu, ne biste smjeli misliti da možete nešto napraviti i otići. Jer ne možete', kaže Ridley Scott o filmu koji će se snimati u Europi već u lipnju.

Angelinin sljedeći projekt 'Maleficent' snima se početkom srpnja, a premijeru će imati u ožujku 2014, što znači da će imati vremena za manju ulogu u 'Savjetniku'. Pitt je ranije rekao da par pokušati raditi odvojeno, tako da je uvijek jedno od njih uz njihovo šestero djece.