Film NAGRADNJAČA

'Tajni život kućnih pomoćnica' na DVD-u i Blu-rayu

  • Autor: tportal.hr
  • 12.4.2012 11:25:00
  • 5.4.2012 11:01:24

Sezona Oscara u kinima je završila, ali tek započinje na DVD-u i Blu-rayu! Jedan od prvih naslova koji dolazi u ovim formatima je ujedno i jedan od najboljih i najugodnijih filmskih iznenađenja godine – 'Tajni život kućnih pomoćnica'! DVD i Blu-ray izdanje ovog pravog filmskog užitka možete pronaći već od 16. travnja! A Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili tri DVD-a!

Najprodavaniji bestseller prema New York Timesu autorice Kathryn Stockett oživio je na platnu kroz snažan nastup glumačkog ansambla pod vodstvom Emme Stone, za nagradu Oscar nominirane Viole Davis, Octavije Spencer i Bryce Dallas Howard. 'Tajni život kućnih pomoćnica' je inspirativna, hrabra i osnažujuća priča o vrlo različitim, nevjerojatnim ženama u 60-im godinama prošlog stoljeća na američkom jugu koje grade nevjerojatno prijateljstvo oko tajnog pisanja priče – one koja razbija društvena pravila i dovodi ih sve u opasnost. Ispunjen oštrinom, humorom i nadom – zajedno s primamljivim, nikad prije viđenim posebnim dodacima – 'Tajni život kućnih pomoćnica' je bezvremenska, sveobuhvatna i pobjednička priča o sposobnosti stvaranja promjena.

Film je ove godine nominiran u četiri kategorije za nagradu Oscar, uključujući i onu za najbolji film. Glumica Octavia Spencer osvojila je ovu prestižnu filmsku nagradu u kategoriji najbolje sporedne glumice. Scenarij za film adaptirao je Tate Taylor koji ga je ujedno i režirao.

DVD izdanje osim samog filma sadržava i posebne dodatke koji uključuju dvije izbačene scene i glazbeni spot 'The Living Proof'. Pored glazbenog spota Blu-ray izdanje filma sadržava pet izbačenih scena te dva dokumentarna filma o snimanju filma i pravim kućnim pomoćnicama iz Mississippija.

DVD i Blu-ray izdanje filma Tajni život kućnih pomoćnica izlazi 16. travnja.

Nagradu su osvojile:

Matea Bogdan
Nevenka Lebar
Sanja Smiljanić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

186190,186118,186151,186091
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još