SVI JE ŽELE

Daria Lorenci trudna do zuba snima sve u šesnaest

24.04.2009 u 11:54

Bionic
Reading

Glumica Daria Lorenci, iako već šest mjeseci trudna, ove godine je imala premijeru čak tri filma i snimila dva, među kojima i novi hrvatski hit 'Metastaze'

Daria Lorenci, jedna od naših najboljih i najzaposlenijih mlađih glumica, iako je trudna šest mjeseci, snima sve u šesnaest te je samo ove godine imala već tri filmske premijere, Iza stakla, Ničiji sin i Teško je biti fin, te je snimila dva filma: novi filmski hit Metastaze u kojemu glumi konobaricu u kvartovskom kafiću i film Neka ostane među nama.

O posljednjem filmu Daria je u razgovoru za Studio rekla: 'U filmu Neka ostane među nama igrala sam trudnicu i prošla sam sve faze trudnoće. Čak sam odglumila i porod u Vinogradskoj bolnici. Vjerujem da će mi upravo taj film ostati najdraži u životu jer sam na polovici filma saznala da sam trudna.' Glumicu za tri mjeseca čeka porođaj upravo u Vinogradskoj bolnici.

Glumica, koja je rođena u Sarajevu, a već godinama živi i radi u Zagrebu, nosi blizance i razmišlja o povratku na kazališne daske svog matičnog kazališta Trešnja u siječnju sljedeće godine.