Film NAGRADNJAČA

Film 'Bijes Titana' vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 5.4.2012 11:40:09
  • 29.3.2012 10:21:25

Sam Worthington, Ralph Fiennes i Liam Neeson još su jedanput bogovi rata u filmu 'Bijes Titana' čiji je redatelj Jonathan Liebesman. A Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili 10 majici iz filma (pet muških i pet ženskih).

Desetljeće nakon što je poražen monstruozni Kraken, Perzej (Worthington) - polu-božanski sin Zeusa (Neeson) - pokušava živjeti mirnijim životom kao seoski ribar i samohrani otac desetogodišnjeg Heliusa.

U međuvremenu bijesni borba za premoć između bogova i Titana. Opasno oslabljeni manjkom ljudske odanosti, bogovi gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim divljim vođom Kronosom. Had (Fiennes) i Posejdon (Danny Huston) odavno su svrgnuli moćnog oca i ostavili ga da trune u ponoru Tartarusa, tamnice duboko u podzemlju.

Kad Had i Zeusov božanski sin Ares (Edgar Ramírez) sklope dogovor s Kronosom o zarobljavanju Zeusa, Perzej se ne može othrvati vlastitoj prirodi. Snaga Titana raste, a pakao se počinje širiti zemljom.

Perzej traži pomoć Kraljice Andromede (Rosamund Pike), Posejdonovog polu-božanskog sina Argenora (Toby Kebbell) i palog boga Hefesta (Bill Nighy) i hrabro se upušta u podzemlje ne bi li spasio Zeusa, svrgnuo Titane i spasio čovječanstvo.

Majice su osvojili:

Siniša Bezuk
Robert Beriša
Tomo Bagarić
Saša Kmetović
Marko Zoretić
Sabina Beniković
Suzana Štrk
Marija Petr
Vesna Ikić
Marija Štimac

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

185019,183763,184457,184059
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još