Film PROSLAVILI KRAJ SNIMANJA

Ekipa filma 'Drugi' tulumarila do jutra

  • Autor: tportal.hr
  • 22.3.2012 15:52:53
  • 22.3.2012 13:58:57

Anita Juka, Lana Barić, Doris Šarić-Kukuljica, Ivona Juka i Damir Markovina tulumarili su do ranih jutarnjih sati kako bi proslavili završetak snimanja filma 'Drugi'

Ekipa filma 'Drugi' uspješan završetak snimanja proslavila je prošli petak u zagrebačkom klubu Bogaloo. Lana Barić, Damir Markovina, Doris Šarić-Kukuljica, Krunoslav Šarić te mlada i talentirana Helena Beljan odlično su se zabavili do kasnih sati i uživali u ukusnoj torti.

Tematika ove humorne drame bavi se životnim obratima i sudbinama ljudi angažiranih u produkciji sapunice simboličnog naziva 'Zatočenici sreće'. Scenarij u kojem se isprepliću tri različite, ali njihovim protagonistima povezane priče pokazat će da iza idealiziranih krajolika sapunica vrebaju ironija i gorčina svakodnevice.

U Hrvatskoj je scenarij osvojio Nagradu Grada Splita za najbolji scenarij i nagradu Branko Bauer Društva hrvatskih filmskih redatelja. Scenarij je osvojio i sudjelovanje u Nipkow programu– etabliranom njemačkom programu koji odabranim filmskim autorima iz Europe omogućava da rade na novoj verziji scenarija s najvećim svjetskim stručnjacima.

Tijekom 2010. godine, Ivona Juka je sa scenarijem za film ‘Drugi’ odabrana kao jedan od deset najboljih filmskih projekata u cijelom Svijetu za prestižni masterclass eQuinoxe – program sufinanciran sredstvima Europske komisije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još