tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+14

JOŠ JEDAN

'Jurski park' se vraća u kina – u 3D-u

Kopanje po 'obnovljenom' starom filmskom katalogu nastavlja se sa Spielbergovim hitom

Datum objave:
19.3.2012 9:28

Zadnja izmjena:
19.3.2012 10:17

'Jurski park', blockbuster o sukobu ljudi i dinosaura koji je 1993. revolucionirao kompjutorski generiranu grafiku u svijetu filma, vraća se kao podsjetnik na staro doba, ali i kao obnovljeni, novim generacijama prilagođeni komad zabave – sada u 3D-u!

3D verzija filma kojim je Steven Spielberg u velikom stilu započeo svoju karijeru u devedesetima u kina će na ljeto 2013., a već je prije izjavio da je uzor 3D verziji bio Cameronov 'Avatar', koji je opisao kao 'najveći 3D film u povijesti'.

Još u siječnju ove godine, Sprielberg je otkrio i planove o produkciji novog, četvrtog nastavka 'Jurskog parka' pa je vrlo moguće da je namjera 3D verzije prvog dijela (između ostalog) probuditi sjećanja i zanimanje za novo rođenje stare franšize.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr