tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+11
Rijeka
+10
Zadar
+10
Split
+12
Dubrovnik
+12

NULA POZITIVNIH KRITIKA

Eddie Murphy snimio je najgoru komediju svih vremena

Njegov film 'A Thousand Words' na stranici Rotten Tomatoes, koji prikuplja sve kritike na jedno mjesto, dobio je oznaku nula posto

Datum objave:
13.3.2012 9:08

Zadnja izmjena:
13.3.2012 11:04

Vezane teme

Što znači da nijedan kritičar o filmu nije imao za reći ništa pozitivno – točnije, od 39 recenzija, svih 39 je negativno pa je film zaslužio nula posto te tako postao najgora komedija svih vremena, ali i ozbiljan kandidat za najgori film svih vremena.

Doduše, bilo je i prije filmova koji su imali nula posto dobrih reakcija, kao što su 'Puffball' i 'Backy Larson: Born To Be A Star', ali u tom se društvu nikada prije nije našao film s tako velikom zvijezdom kakva je Eddie Murphy.

'A Thousand Words' opisan je kao 'neoriginalan', 'neduhovit', 'banalan', a riječ je o priči o new age guruu, koji mora prestati pričati jer će umrijeti kada izgovori tisućitu riječ.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr