Film OGNJEN SVILIČIĆ

'Prekasno je da Emmanuelle pokazuje svoje čari'

Redatelj i scenarist Ognjen Sviličić u video intervjuu za tportal ispričao nam je kako je pridobio slavnu Emmanuelle za svoj novi projekt, što je uništilo europski film te zašto sljedećim filmom ne želi osvajati europske festivale, već nešto drugo

Ognjen Sviličić, iza kojeg su tri dugometražna igrana filma, Da mi je biti morski pas, Oprosti za kung fu i Armin, te čitava niska nagrada po europskim filmskim festivalima, ispričao nam je ponešto o novom projektu radnog naslova Raj na zemlji, u kojemu će glumiti slavna erotska ikona Emmanuelle, odnosno Sylvija Kristel. Saznali smo kako ju je pridobio za svoj novi film te na koji način je na Emmanuelle gledao mladi Ognjen, a kako je gleda ovaj nešto zreliji.

Da ne bismo ostali samo na Sylviji, Ognjen nam je ispričao što je, po njegovom mišljenju, uništilo europski film te kako će svojim novim filmom pokušati osvojiti gledatelje.

Emmanuelle je, dakle, davno osvojila mlađahnog Ognjena, a saznali smo i kako je to pošlo za rukom njegovoj današnjoj izabranici.

 Intervju s Ognjenom Sviličićem


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još