RENE BITORAJAC:

'Nakon dugo vremena osjetio sam vjetar u kosi'

28.02.2012 u 14:44

Bionic
Reading

Izvrstan Rene Bitorajac u filmu 'Ljudožder vegetarijanac' glumi beskrupulozni mladog ginekologa Babića koji je oličenje svega lošega

Doktor Danko Babić uvučen je u mafijaške i kriminalne poslove, te je u stalnom strahu da će ga otkriti, a svoje frustracije liječi drogama, prostitutkama i vegetarijanskim menijima.

Rene Bitorajac je nakon svečane premijere filma u Cinestaru pobrao najveći pljesak u dvorani za uvjerljiv nastup, a i sam kaže da mu je bilo mučno dok je čitao scenariji.

'Činio mi se previše morbidan, iako film nije ispao takav, scenarij se ipak malo smekšao.
Nijedan posao nije lagan, tako nije ni ovaj. Pripremali smo se četiri mjeseca, radili smo na detaljima. Radili smo 23 dana od jutra do mraka, bio sam u svakom kadru i svakoj sceni, mislim da mi se to više nikad u životu neće dogoditi. Bila je ovo jedinstvena prilika', rekao nam je Rene te dodao kako se zbog filma koji je nastao u koprodukciji HRT-a i Telefilma, vratio u mladost što se kose tiče.

'Nakon dugo vremena osjetio sam vjetar u kosi, osjetio sam vodu u kosi. Jedan ugodan osjećaj, mogu reći, ali ne fali mi. Puno smo se mučili šminkerice i ja, cijeli tim je to svako jutro lijepio i pazio na svaku dlaku, ali mislim da se isplatilo', rekao je Rene koji kaže da je bio logičan slijed nastaviti raditi s tom ekipom nakon 'Metastaza'.

'Nisam ja jedini. Isti je scenarist, kamerman, šminkerica, redatelj, pola ekipe je isto. Kao u nogometu, ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja. S 'Metastazama' smo napravili dobar rezultat, ali ovo je bitno drukčiji projekt. Nadamo se najboljem!' rekao nam je Rene