ZRINKA CVITEŠIĆ:

'Želudac mi je bio protiv filma, ali glava i srce bili su za'

28.02.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Ljudožder vegetarijanac' Zrinka Cvitešić primala je samo komplimente za svoju ulogu u filmu

U prepunom predvorju kina Cinestar glumci filma 'Ljudožder vegetarijanac' non-stop su primali čestitke od onih koji su gledali film. ZrinkaCvitešić je bila odlično raspoložena te je svima zahvaljivala na komplimentima.

Apsolutno je zablistala na premijeri filma u Cinestaru u Avenue Mallu, u prljavoroza haljinici i s potpuno ravnom kosom.

Pitali smo Zrinku je li se puno premišljala oko angažmana u ovom filmu?

'Kad sam bila pročitala scenarij, prvi puta nisam bila sigurna da ću to raditi, nekako mi je želudac bio malo protiv toga, ali glava i srce bili su za. Pa sam onda rekla: 'Haj'mo u to, pa ćemo vidjeti'', rekla je Zrinka koja je, bez obzira na intenzivno snimanje, stigla raditi i na glavnoj ulozi u kazalištu.

'Bilo je jako intenzivno, meni pogotovo jer sam paralelno spremala glavnu ulogu 'Rat i mir' u kazalištu, pa je baš bilo letenje s jednog na drugi set, ali super cast, super je scenarij, režiser koji zna što radi', dodala je Zrinka koja nije previše slušala o zastrašujućoj reklami filma.

'Moram priznati da nisam previše slušala o reklami, nekako sam na odmoru od svega toga i od posla i od medija, tako da ne znam kako se film reklamirao, ali znam da je puno glumaca dok smo čitali scenariji mislilo hoće li to ljudi moći gledati. Mislim da je na kraju ispao neki dobar omjer istine, koja je strašna, ali i neke emocije koja je ljudska i naša', rekla je Zrinka koju je samo viza spriječila da ide u Hollywood, hoće li nešto uskoro biti sređeno?

'Mislim da sve ide svomu smjeru, u kojem treba ići, to je neki moj osjećaj', dodala je sa smiješkom.