GLUMCI NA PREMIJERI

'Angelina radi ono što drugi ne smiju, neće ili ne žele'

17.02.2012 u 21:40

Bionic
Reading

Glumci Branko Đurić, Goran Kostić, Zana Marjanović i Rade Šerbedžija prošetali su crvenim tepihom na zagrebačkoj premijeri te nahvalili redateljicu filma

Glavni glumci filma 'U zemlji krvi i meda' Goran Kostić i Zana Marjanović bili su nerazdvojni na crvenom tepihu, susretljivo su razgovarali s novinarima, a oboje su hvalili Angelinu Jolie koja im je dala veliku priliku.

'Ona je super hrabra žena i super jaka žena. Ona radi ono što drugi ne smiju, neće ili ne žele', rekao je glavni glumac filma GoranKostić i dodao da nakon što ljudi pogledaju film, imaju potrebu biti barem pola sata sami.

Angelina u ZagrebuPogledaj cijelu fotogaleriju

Prelijepa Zana Marjanović dodala je da nije bila, nažalost, svjedok sevdalinki koju su pjevali Rade Šerbedžija i Brad Pitt u Berlinu, ali i ona kao i ostatak ekipe imala je samo riječi hvale o Angelini.

'Ona je tako nevjerojatna, pametna, topla i briljantna žena', dodala je Zana koja je na premijeri dobila kompliment da je ljepša od nje, što je uzela s rezervom.

Rade Šerbedžija ispričao nam je svoje dojmove nakon što je upoznao Angelinu.

'Kad sam je upoznao, sjedio sam s njom četiri sata na ručku u Budimpešti. Ona je meni pričala o svom životu, a ja njoj o svom', dodao je.

Pogledajte video: