EKSPRESNA PREMIJERA

Angelina odmah nakon premijere napustila Zagreb

17.02.2012 u 20:09

Bionic
Reading

Odmah nakon što je izašla pred zagrebačku publiku na premijeri svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' u zagrebačkom Arena centru, Angelina Jolie je sjela u automobil i uputila se u Zračnu luku Pleso

Nakon što je poslijepodne provela družeći se s fanovima i novinarima u zagrebačkom Arena centru i nakon što je pozdravila publiku pred premijeru filma 'U zemlji krvi i meda', holivudska zvijezda Angelina Jolie uputila se u Zračnu luku Pleso te napustila Zagreb, potvrdili su nam iz PR-a Blitz filma.

Najavljivalo se da će glumica i redateljica prespavati u hotelu Westin i pridružiti se gostima na svečanoj večeri, no ipak je odustala. Navodno je odletjela prema Francuskoj gdje boravi Brad s njihovom djecom.

Uoči premijere Jolie se obratila gledateljima u Arena centru: 'Rade je osoba koja me najviše naučila o ovoj regiji i ovoj zemlji i na tome sam mu jako zahvalna. Ovo nije dokumentarac nego umjetnički film, nadam se da ćete ga kao takvog gledati. Nadam se da ćete prepoznati talent ekipe i ne samo to, nego i činjenicu da su se okupili i radili zajedno unatoč svojim razlikama, unatoč porijeklu i religiji. Znam da će vam biti teško gledati ovaj film jer je i Hrvatska imala svoje borbe tokom rata, ali nadam se da ćete ga prigrliti i da će vam se dopasti. Hvala što ste nas ovako toplo prihvatili i primili u Zagrebu.'

Angelinin film došli su pogledati između ostalih Branka Krstulović, Milana Vlaović, Leon Lučev, Anica i Robert Kovač, redatelj Lordan Zafranović, Zrinka Vrabec Mojzeš, glumac Mislav Čavajda, Darija Lorenci, Gordan Kožulj, bračni par Harapin-Zalepugin, Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić, Nataša Janjić i Joško Lokas, Bojana Gregorić i drugi.

Angelina je za HRT izjavila da će s Bradom na ljeto sigurno ponovno posjetiti Hrvatsku.