NA CRVENOM TEPIHU

Fanovi nestrpljivo iščekuju Angelinu u ArenaCentru

17.02.2012 u 17:34

Bionic
Reading

Slavna glumica Angelina Jolie stigla je u Hrvatsku, ali bez Brada Pitta. Odmah nakon slijetanja zrakoplova slavna se glumica s pratnjom uputila Arena Centar

Slavna glumica sletjela je na zagrebački aerodrom Pleso privatnim zrakoplovom nešto prije 14 sati. U Zagreb je stigla iz Pariza, gdje je sinoć održana premijera njezinog redateljskog i scenarističkog prvijenca 'U zemlji krvi i meda'.

Prijenos uživo iz Arena Centra možete pratitina stranicama CineStara

Angelina je stigla s pratnjom, koja se zaputila prema Arena Centru u pet crnih limuzina marke Audi. Došla je odjevena u ležernu bež kombinaciju i s velikim sunčanim naočalama.

Večeras se u CineStaru Arena priprema svečana hrvatska premijera filma na kojoj će Angelinu te glumačku ekipu filma čekati 60 metara dugačak crveni tepih i obožavatelji.

Nakon premijere filma bit će organiziran domjenak na kojemu će gastronomski stručnjaci HUP-a Zagreb pod vodstvom šefa kuhinje hotela The Westin poslužiti probrane delicije iz svih dijelova Hrvatske.

Angelina će odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Westin, no ondje navodno neće i prenoćiti. Kako smo neslužbeno doznali, Angelina neće prespavati u predsjedničkom apartmanu, već će napustiti Zagreb odmah nakon premijere. No ukoliko se plan promijeni, slavnoj će glumici on biti na raspolaganju.

Glumica je došla u Zagreb bez obitelji, a brojne obožavateljice holivudskog glumca bit će razočarane spoznajom da on neće posjetiti Zagreb iako je isprva bio najavljen njegov dolazak, kao i dolazak njihove djece.

Pored crvenog tepiha kojim će Angelina Jolie prošetati prije svečane premijere filma 'U zemlji krvi i meda' nalazi se fan box, a dio obožavatelja uz jake mjere osiguranja već je oko 15 sati bio tamo.