PRIJETNJE SMRĆU

Opasni progonitelj Madonne i Halle Berry pobjegao iz santorija

10.02.2012 u 11:44

Bionic
Reading

Glumica Halle Berry zatražila je od suda dozvolu da se s kćeri Nahlom preseli u Francusku jer strahuje za njezin i svoj život

Razlog straha je bijeg iz psihijatrijske ustanove Roberta Deweyja Hoskinsa koji je 1996. zbog uhođenja Madonne osuđen na deset godina zatvora i psihijatrijsko liječenje, a sada je svoj bijes usmjerio upravo na Halle Berry.

'Glumičini prijatelji boje se za njen život jer je Robert Hoskins želi ubiti', izjavio je izvor, dodavši kako su prijetnje glumici potvrdili i iz losanđeleske policije. 'Ubit ću tu ku***, prerezat ću joj vrat', rekao je, navodno Hoskins za Berry.

Da Halle prijetnju treba uzeti ozbiljno, pokazuje i izvješće LAPD-a u kojem stoji kako je Hoskins 'naglašeno psihotičan, a kad nije pod terapijom postaje i izuzetno agresivan'.

Kako problemi ne dolaze sami, prošli tjedan iz zatvora je izišao Richard Franco koji je zbog uhođenja Halle Berry osuđen na zatvorsku kaznu od 365 dana. Na uvjetnu slobodu izašao je pola godine ranije zbog dobrog vladanja, što je jedina dobra vijest u cijeloj priči. Također, Franco ima sljedećih deset godina zabranu prilaženja Berry i njenoj obitelji.

Zbog svega toga, glumica se odlučila preseliti u domovinu svog dečka Olivera Martineza, Francusku. Dodatni problem je to što otac male Nahle, Gabriel Aubry ne želi ni čuti za preseljenje. Budući da parnica oko Nahle još uvijek traje, Halle je dopuštenje za preseljenje zatražila i od suda.