CIJELA OBITELJ U ZAGREBU?

Gala večera za Angelinu, Brada i 450 gostiju

10.02.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Najveća zvijezda današnjice, Angelina Jolie stiže u Zagreb sljedeći petak, a s njom bi trebao stići i ostatak slavne obitelji, piše Jutarnji list. Njima u čast organizirat će se gala večera za 450 gostiju

Angelina Jolie u Zagreb stiže na premijeru svog filma 'U zemlji krvi i meda', a s njom bi, kako piše Jutarnji list, trebali stići Brad Pitt i djeca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Vivienne i Knox te, jasno, prateća svita.

Tragom te informacije stižu i nagađanja da su Angelina i Brad rezervirali cijeli prvi kat hotela The Regent Esplanade.

Premijera filma održat će se 17. veljače na još uvijek nepoznatoj lokaciji, a nakon nje će se u čast glumici održati gala večera za 450 uzvanika.

Vratimo se malo pratećoj sviti. Uz Angelinu, Brada, djecu i dadilje, u Zagreb, navodno, stiže i glumičina kozmetičarka i frizerka, koja, navodno, ima honorar sedam tisuća eura po danu.

Tragom frizerke idu i dadilje, koje su sve akademski obrazovane i znaju minimalno dva jezika, za posvojenu djecu i njihov materinji. Po šaputanjima ispod pulta, dadilje zarađuju od 50 do 150 tisuća dolara mjesečno. Za tu plaću one su djeci i učiteljice, jer zbog publiciteta ta djeca vjerojatno nikad neće ići u klasičnu školu.