S LIAMOM NEESONOM

Rade Šerbedžija postao Albanac u obračunu s CIA-om

30.01.2012 u 08:51

Bionic
Reading

Glumac Rade Šerbedžija trenutno ima pune ruke posla u Parizu gdje završava snimanje filma s poznatim glumcem Liamom Neesonom

Glavnu ulogu u novom filmu koji govori o osveti ima Liam Neeson, dobar prijatelj Rade Šerbedžije, piše Blic.

'Film se uglavnom snimao u Istanbulu jer se najveći dio tog trilera tamo i događa. Igram Murada, čovjeka koji se osvećuje zbog ubojstva svog sina. Kao što je poznato, rijetko gledam filmove, tako da nisam gledao prvi dio, ali se nadam da će ovaj drugi biti još bolji i napetiji. Moja uloga je fantastična. I moj i Liamov lik su zapravo glavne uloge u ovom ostvarenju', ispričao je za Blic Šerbedžija radnju filma.

Iako su Rade i Liam godinama dobri prijatelji, ovo je prvi put da zajedno snimaju film. Rade Šerbedžija igra Albanca Murada, oca mladića kojeg je ubio umirovljeni agent CIA nakon otmice njegove kćeri.

Premijera filma očekuje se 5. listopada u Americi, a producenti misle da će ponoviti uspjeh prvog nastavka koji je 2009. godine bio jedan od najvećih filmskih hitova sa zaradom od 226 milijuna dolara.

Liam Neeson navodno je u Turskoj pretjerao sa šopingom i osigurao se raznim suvenirima.

'Kupio sam magnete za hladnjak u obliku džamije i male snježne kugle s džamijama. Postao sam opsjednut tim građevinama. Tražili su 50 centi za to, ali sam se cjenkao. I turski tepisi su fenomenalni, ali ja jednostavno nisam ljubitelj ćilima',opisao je nedavno svoje iskustvo poznati glumac i dodao da je Instanbul prelijepi grad.