Film JOLIE POSLALA PISMO

Nikad nisam pozivala na ukidanje Republike Srpske

Angelina Jolie je preko svoga agenta iz tvrtke Endeavor poslala pismo Udruženju novinara Srbije (UNS) s demantijem i željom da se objavi u srpskim medijima

Nesimpatije srpskoga naroda koje je Angelina Jolie stekla navodnom izjavom da traži ukidanje Republike Srpske trebale bi se stišati nakon zadnjeg Angelinina očitovanja koje je objavio srbijanski Blic. U njemu glumica demantira da je ikad pozivala na ukidanje Republike Srpske.

'Nikad nisam pozivala na ukidanje Republike Srpske i ništa slično nije bilo predmet razgovora na nedavnom sastanku s predsjednikom Barackom Obamom', poručila je Jolie te tako utišala sve koji su se pobunili zbog upletanja holivudske zvijezde u državno uređenje na Balkanu.

U izjavi koja je dostavljena UNS-u piše i da je netočno da se u njezinu redateljskom prvijencu tvrdi da je 300.000 ljudi poginulo u sukobu Srba i Bosanaca.

'Neki srbijanski i drugi mediji ovih su dana napali naš film 'U zemlji krvi i meda' i ja želim ispraviti pogrešne informacije koje sadrže ti izvještaji. S obzirom na osjetljivost teme, opasno je i neodgovorno objavljivati i ponavljati te netočnosti', dodala je Angie.

Potezi američke glumice razbjesnili su i srpskoga glumca Batu Živojinovića, koji je njezinu namjeru da u veljači dođe u Beograd na premijeru svoga filma nazvao kretenskom. 'Ne bih joj dao da dođe. Tko njoj uopće dopušta da dođe poslije toga što radi? Što će nam?', rekao je za Kurir.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još