Film RADE ŠERBEDŽIJA:

'Volio bih da u filmu koji režiram glumi Brad Pitt'

Iako postoji dobra šansa da glumi s Angelinom u nekom novom projektu, Rade bi rado vidio Brada Pitta u svom novom filmu

Glumac Rade Šerbedžija, iako angažiran u novom filmu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda', nije se odrekao svoje ljubavi prema glazbi, već se samo dobro organizirao. Tako da uskoro nastupa u Zemunu sa svojim novim orkestrom Zapadni kolodvor bend.

Na snimanju filma 'U zemlji krvi i meda' Šerbedžija se sprijateljio s najpoznatijim holivudskim parom Angelinom Jolie i Bradom Pittom, a  Angelina je izrazila želju da upravo s njim igra u nekom novom filmu.

'Angelina je sjajna žena i puno razgovaramo o raznim projektima kada se sretnemo. Da, ona bi željela da nas dvoje igramo u nekom filmu, ali ja sam svjestan toga da je ona megazvijezda i da to ne ovisi samo o njoj, već o mnogim drugim ljudima: njezinim producentima, agentima, menadžerima...', rekao je Rade za časopis Blic.

Rade je intervjuu izrazio želju da Angelinina bolja polovica glumi u njegovom filmu 'Oslobođenje Skoplja', a djelomično je već podijelio uloge.

'To će biti uglavnom glumci iz Makedonije i jedan stranac, Nijemac. Želio bih da to bude netko poput Brada Pitta', rekao je Rade koji je proveo praznike u društvu svoje obitelji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još