TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 23.-27.12.

27.12.2011 u 12:48

Bionic
Reading

Božić je pred vratima, a tportal.hr kao pravi djed Božičnjak svojim čitateljima donosi pregršt darova! U Božićnom vikendu tako možete osvojili Planet9 čitač, pakete Plidenta proizvoda, parfem Replay, knjige nakladničke kuće VBZ, Nivea pakete za brijanje, eterična ulja Pranaroma, poklon pakete Olivala i Neutrogene, godišnju ulaznicu za MSU, ulaznice za predstavu 'Šeherezada' u kazalištu Trešnja te Gorenje kuhalo za tursku kavu.

I ovog vikenda za vas smo pripremili kreativni foto natječaj, a zadatak je poslati fotografiju u kojoj ćete najbolje dočarati radost Božića osmijehom. Na mail tportal.nagradnjace@gmail.com šaljite fotografije osmijeha obitelji, prijatelja u veselim Božićnim trenucima.

I obratite pozornost da prijave ovog puta šaljete na novi mail, dakle, tportal.nagradnjace@gmail.com.

Atlantic grupa vam poklanja šest paketa Plidenta proizvoda

Pokažite zube karijesu s novom Plidentom Pro-t-action koja sadrži aktivnu probiotičku bazu Lactobacillus Paracasei. Ovu inovativnu tehnologiju u sastavu zubnih pasta prva je na svijetu ove godine uvela Plidenta. Naglasak je na metabolizmu dobrih bakterija iz sline koje aktiviraju prirodnu obranu i nakon četkanja eliminiraju ili snižuju količinu bakterije Streptococcus mutans, za koju se smatra da je glavni uzročnik karijesa.

Orvas je pripremio parfem Replay Jeans woman

Kada je u pitanju posebno mjesto u vašem srcu i poseban dio u vašem ormaru, nema puno odjeće koje volite koliko vaše traperice. Što vam još može dati taj osjećaj stila koji ste dobili od cool novih traperica ili stare traper košulje? Traper je nešto što možete staviti na sebe i osjetiti se svježe, nenametljivo i definitivno ne biti rob modnih trendova. I to je taj duh kreativnosti, slobode i izražavanja koji Replay slavi sa svoja dva svježa mirisa za muškarce i žene: Replay Jeans Spirit! Lansirani u srpnju ove godine, oni predstavljaju sve što volite kod traperica, samo to sad nosite u bočici i ne idete nigdje bez njih, kao ni bez traperica!
Replay Jeans Spirit za nju - neprijeporna pjenušava svježina, što trenutno mami, ali istovremeno kaljeno s mekim, glatkim tonovima, koji miris čine nježnim i pristupačnim , a ne otvoreno zavodljivim Top nota božura uvodi nas u lijepo, ženstveno ozračje, kojim se dolazi do intrigantne kombinacije u srcu mirisa: toplih nota začinjenih đumbirom i pomješanih sa sunčanim voćnim notama. pa sve do baze s primjesom ljubičice.

VBZ vam poklanja po tri primjerka knjiga 'Aleph' i 'Izgubljeni simbol'.


Paulo Coelho, 'Aleph'
U 'Alephu', svom možda najosobnijem romanu dosad, Paulo Coelho poput junaka 'Alkemičara' – svojeg milijunima čitatelja omiljenog romana – suočava se s dubokom krizom vjere: u sebe, u svijet, u život, u smisao. U potrazi za putem koji će ga dovesti do duhovne obnove i vratiti mu vjeru u smisao on odlučuje započeti sve iznova: putovati, ponovno se povezati s ljudima i svijetom.
I tako, u razdoblju između ožujka i srpnja 2006., vođen posebnim znakovima, Paulo je posjetio tri kontinenta – Europu, Afriku i Aziju – putujući kroz prostor i vrijeme, u potrazi za samim sobom. Na putu Transsibirskom željeznicom neočekivano će susresti Hilal, mladu nadarenu violinisticu, ženu koju je volio i kukavički izdao prije pet stotina godina. Je li to razlog zašto on danas ne može biti sretan? Hilal i Paulo zajedno će krenuti na mistično putovanje kroz prošlost i sadašnjost, na put koji podučava ljubavi, oprostu i hrabrosti potrebnoj da se suočimo s neizbježnim životnim izazovima.


Dan Brown, 'Izgubljeni simbol'
Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman 'Izgubljeni simbol', izvanredni nastavak svjetskih bestselera 'Anđeli i demoni' i 'Da Vincijev kod', trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.
Radnja romana 'Izgubljeni simbol' smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz majstorski tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na nevjerojatno putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji!

Amway Artistry vam poklanja paket koji sadrži sjenila Drift i Magic te rumenilo Tuscany.

Drift i Magic sjenila za oči lako se nanose i traju satima. Otporna su na blijeđenje i lomljenje te su bogati korisnim vitaminima A i E. Njihov baršunasto meki prah u trenu postiže besprijekoran i zavodljiv izgled.
Kremasto rumenilo Tuscany za obraze lako se nanosi te ostavlja dojam svježine i prirodnog izgleda kože.

Nivea je za muške čitatelje pripremila dva paketa iz linije Sensitive

Nivea Sensitive pjena za brijanje osjetljive kože
Sensitive pjena za brijanje štiti kožu od crvenila i osipa. Sadrži Active Comfort System formulu s kamilicom i vitaminom E koja omekšava dlake na bradi i dopušta temeljito i ugodno brijanje koje ne dovodi do iritacije.

Nivea Sensitive balzam za njegu osjetljive kože
Najprodavaniji balzam poslije brijanja u Hrvatskoj od sada ima novu laganu formulu - prirodna kamilica, vitamin E i provitamin B5 trenutno umiruju kožu i smanjuju crvenilo i iritaciju. Sensitive balzam osjetljivoj koži nakon brijanja vraća zdrav, svjež i njegovan izgled.

Nivea Sensitive hidratantna krema za osjetljivu kožu lica
Sensitive krema s ekstraktom sladića sadrži formulu obogaćenu kamilicom i vitaminom E koja intenzivno hidratizira i umanjuje osjetljivost kože. UVA i UVB filterima dodatno štiti lice od opeklina i štetnih utjecaja sunca.

Pranarom poklanja čak pet eteričnih ulja čajevca.

Ulje čajevca ili ulje melaleuca je eterično ulje, koje ima prozračnu, ponekad blijedo-zlatnu boju i svježi miris, sličan mirisu kamfora. Ulje čajevca se dobiva iz lišća drveta Melaleuca alternifolia, koje raste na sjevernoj obali New South Wales u Australiji. Istraživanja su pokazala kako je ulje čajevca učinkovito sredstvo protiv bakterija, gljivica i virusa te ima anti upalna svojstva, stimulira i jača rad imunog sistema. Zbog neuobičajenih ljekovitih svojstva čajevca, herbalisti su ga prozvali 'Australskim čudom'.

Olival je pripremio dva poklon paketa linije Smilje

Nova linija Smilje – bezvremenska ljepota rađena je prema najvišim standardima za izradu prirodne kozmetike te ne sadrži sintetske komponente uobičajene u standardnim kozmetičkim pripravcima.
Novo pakiranje u obliku bočice s vakum-pumpicom spriječava kontakt proizvoda sa zrakom i omogućava upotrebu blagog, ekocertificiranog konzervansa.
Tri kreme za njegu lica - kompozicija su hladno prešanih masnih ulja i bezalkoholnih biljnih ekstrakata.
Eterično ulje smilja – prirodna je aktivna tvar koja objedinjuje i osigurava visoku kvalitetu i jedinstvenost ovih proizvoda za njegu kože lica i vrata.

Johnson&Johnson vam poklanja jedan poklon paket Neutrogena

Proizvodi Neutrogena Ružičasti grejp su izuzetno ugodnog mirisa i teksture, a dolaze u atraktivnom pakiranju boje ružičastog grejpa. Vašem licu donose svu njegovu svježinu jer u vrijeme promjene godišnjih doba vaša koža zahtijeva posebnu brigu. Proizvodi Neutrogena Ružičasti grejp sadrže 100%-tni ekstrakt grejpa i vitamina C te nježno djeluju na kožu.
Za naše čitatelje smo pripremili Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp gel za umivanje lica i Ružičasti grejp dnevni piling gel za lice.
Liniju odlikuje efikasnost u borbi protiv akni, idealna tekstura, ugodan miris, primamljiv izgled i nježno djelovanje. Neutrogena Visibly Clear linija Ružičasti grejp namijenjena je mladima od 16 do 24 godine i prilagođena svakodnevnoj upotrebi.
Djeluje osvježavajuće i stimulativno te smiruje i hladi nadraženu kožu. Dermatološki su testirani i pogodni čak i za osjetljivu kožu.

HT će jednog čitatelja nagraditi Planet9 čitačem.

Nakon što je početkom srpnja korisnicima ponudio uslugu Planet9 koja omogućuje kupnju elektroničkih knjiga, T-Mobile je u svoju ponudu uveo i Planet9 čitač. S mjerama 152mmx123mmx10.7mm, Planet9 čitač je puno manji i tanji od bilo koje papirnate knjige – dok istovremeno može pohraniti preko 12.000 neilustriranih naslova. Povodom dolaska uređaja u ponudu, odlučio se i za originalan kreativni iskorak spojivši naprednu tehnologiju s vrhunskom domaćom modom. Naime, uz ovaj elegantni čitač svaki će korisnik kao poklon dobiti jedinstvenu, trendovsku torbicu s potpisom eminentnih hrvatskih dizajnera – Anamarije Asanović te Roberta Severa. A ovisno o svom modnom ukusu, moći će birati između nekoliko kreativnih dezena.
Čitač Planet9 je iznimno lagan uređaj i korisnicima omogućuje pristup njihovoj biblioteci u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu. Ima mogućnost spajanja na Internet putem 3G i WiFi povezivosti, a T-Mobile u sklopu Planet9 usluge neće naplaćivati podatkovni promet prilikom preuzimanja e-knjiga. Dodatno, T-Mobile je u njega ugradio i englesko - hrvatski rječnik. Zaslon je baziran je na naprednoj E Ink (elektronička tinta) tehnologiji koja omogućuje jasnu čitljivost pod bilo kojim kutom, čak i prilikom izloženosti direktnoj sunčevoj svjetlosti, a istodobno je ugodan za čitanje poput površine papirnatih knjiga. Riječ je o tehnologiji izrazito niske potrošnje energije te je jedno punjenje baterija ovog čitača dostatno za čitanje čak 8.500 stranica. Za razliku od ostalih čitača e-knjiga iz ultra lake kategorije, čitač Planet9 podržava i MP3 formate, što znači da korisnicima omogućuje uživanje i u njihovoj najdražoj glazbi.

Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti će i danas razveseliti jednog čitatelja ili čitateljicu s godišnjom ulaznicom za posjet muzeju!

Muzej suvremene umjetnosti je današnji naziv za Galerije grada Zagreba koje su se sastojale od Galerije suvremene umjetnosti, Centra za fotografiju, film i televiziju, Zbirke Benko Horvat te Odjela knjižnice i dokumentacije, a u istom su sklopu, do osamostaljivanja, djelovali Atelijer Meštrović (danas Fundacija Meštrović), Galerija primitivne umjetnosti (Hrvatski muzej naivne umjetnosti) i Zbirka 'Jozo Kljaković' (danas pod upravom Centra za likovni odgoj).
Nakon dugogodišnjeg nastojanja da se Muzej smjesti u prikladniji prostor, 1998. godine donesena je odluka o izgradnji novog muzeja u Novom Zagrebu na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik. Dana 17. studenoga 2003. postavljen je kamen temeljac nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, a 11. prosinca 2009. svečano je otvorena nova zgrada MSU.

Kazalište Trešnja poklanja 2x2 ulaznice za predstavu 'Šeherezada' 29. prosinca.

Gradsko kazalište Trešnja u suradnji sa Studiom za suvremeni ples odvest će vas na mistično putovanje svijetom dalekog Orijenta, u zemlje uzbudljivih priča i kraljevstva mašte. 'Šeherezada', najnoviji Trešnjin spektakl, dakako priziva priče iz klasične Arapske zbirke 1001 noć! Naši najmlađi po prvi puta sustrest će se sa svijetom daleke Perzije, upoznati Aladina, Sinbada Moreplovca, Ali Babu i 40 razbojnika, no i manje poznate, ali ne manje zanimljive junake poput Abu-Hasana ili Kawae Huseina. Arapska zbirka pripovjedaka 1001 noć, klasično je djelo svjetske literature i omiljeni lektirni naslov za djecu, mlade i one koji se tako osjećaju. U 1001 noći Zapad je otkrio skrivenu mudrost Orijenta i možda po prvi put shvatio duboku važnost pričanja priča koje su važnije i veće od života. Kroz ljubavnu priču cara Šaha Šahrijara i Šeherezade, u izazovnom spektaklu glume, akrobatike, cirkuserije i plesa uplovite u svijet između sna i jave, svijet u kojem svatko od nas uz pomoć duha iz svjetiljke postaje kraljević, skrivene škrinje s blagom čekaju vas na svakom uglu a kroz borbe sa čarobnjacima, zlodusima i divovima shvaćamo važnost priče, važnost imaginacije kojom možemo prebroditi sve nevolje. Upravo kroz kreaciju, zamišljanje i maštu putujemo jedni k drugima, pokušavamo se sporazumjeti i zrcalimo u svim svojim različitostima, poruka je ove hrabre potrage za razumijevanjem drugih i drugačijih kultura.

Gorenje vam poklanja kuhalo za tursku kavu.

Kuhanje kave nikad nije bio lakše uz novo Gorenje kuhalo za tursku kavu! Sjećate se svih iskipljenih voda i uprljanih štednjaka? Gotovo je s tim s Gorenje kuhalom za kavu!

Dobitnici nagrada:

Karolina Rajter Antić iz Osijeka (Plidenta poklon paket i knjiga 'Aleph')

Josipa Maričić (Plidenta poklon paket i knjiga 'Aleph')

Maja Studen iz Duge Rese (Plidenta poklon paket i knjiga 'Aleph')

Vesna Horvat iz Osijeka (Plidenta poklon paket i knjiga 'Izgubljeni simbol')

Marija Buzina iz Gornjeg Jesenja (Plidenta poklon paket i knjiga 'Izgubljeni simbol')

Josipa Ojurović Čačić iz Gospića (Plidenta poklon paket i knjiga 'Izgubljeni simbol')

Ivana Jakopović iz Konjšćine (parfem Replay Jeans)

Dario Štrkalj iz Vrbovca (Planet9 čitač)

Kristijan i Helena Turkalj iz Sesvetskog Kraljevca (godišnja ulaznica za MSU)

Davorka Meglić iz Samobora (dvije ulaznice za predstavu 'Šeherezada' 29. prosinca, Olival poklon paket i eterično ulje čajevca)

Veronika Pilatuš iz Zagreba (dvije ulaznice za predstavu 'Šeherezada' 29. prosinca, Olival poklon paket i eterično ulje čajevca)

Ivana Goričanec iz Čakovca (poklon paket Artistrya i eterično ulje čajevca)

Senka Kišiček iz Koprivnice (Neutrogena poklon paket i eterično ulje čajevca)

Nikolina Adžić iz Velike (kuhalo za kavu Gorenje i eterično ulje čajevca)

Mato Balažić iz Gorjana (poklon paket Nivea Sensitive)

Daniel Josipović iz Požege (poklon paket Nivea Sensitive)

Pogledajte i galeriju nagrađenih fotografija.

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.