Film KAO NA FILMU

Dočekajte Novu godinu u kinu Tuškanac

  • Autor: tportal.hr
  • 20.12.2011 10:00:57
  • 19.12.2011 11:59:45

Hrvatski filmski savez u kinu Tuškanac organizira doček Nove godine u stilu starih dobrih vremena

Neki tvrde da je znanstveno dokazana činjenica da će godina u koju ćemo doskora ući biti i zadnja u životu domicilnoga nam plavoga planeta, što znači, zapravo, da ćete mjesto za doček 2012. morati odabrati promišljenije no ikada! Da vam ta sudbonosna proslava ostane u vječnom pamćenju, ovaj put se pobrinuo Hrvatski filmski savez koji u kinu Tuškanac organizira, u stilu starih dobrih vremena, sasvim originalnu gastronomsko-filmofilmsku feštu, idealnu za one koji dočeke vole začiniti, osim poslovičnim šampanjcem, i prstohvatom svježega celuloida i uhu ugodnih uvijek zelenih melodija te laganu prepuštanju novogodišnjim nostalgijama.

Uz dvije ekskluzivne filmske projekcije (prije - i poslije ponoći), jednu klasičnu filmsku komediju 'Silom dadilja' iz 1934. godine velikoga Howarda Hawksa s Caryjem Grantom i Katharine Hepburn te kinopremijeru lepršavog i duhovitog ljubavnog mjuzikla 'Ljubav i cigarete' s raspjevanim glumačkim zvijezdama Jamesom Gandolfinijem, Susan Sarandon, Kate Winslet, Christopherom Walkenom i Steve Buscemijem, uz program na filmu zabilježenih proslava novih godina u prošlome stoljeću i početkom ovoga te prigodnu filmsku glazbu i primjeren gastronomski meni za one koji žele procijeniti dobar zalogaj barem malo radije od kulture, gosti će dočekati Novu kao na filmu. Treba li uopće reći da će kino Tuškanac na jednu večer biti vremeplov u kojem se nikada ne predviđa onaj rečeni smak svijeta.
Dolazak u kino predviđa se od 20 sati. Na ulazu gosti će dobiti impresivnu dozu kokica i jedno piće (gratis voda, Coca-Cola, sok, pivo i obvezatnu čašu šampanjca prije ponoći). Početak prve projekcije je točno u 21 sat.

Nakon filma tradicionalno posluženje: sarma, krumpir, zapečeni grah, domaći kruh, makovnjača, orahnjača i blagdanski kolačići (sve u cijeni ulaznice). Instalirana će biti i dva šanka za dodatna, ali plaćena pića. Sve to ide uz DJ-a i prigodno odabranu glazbu u svim prostorima kina Tuškanac. Oko jedan sat ujutro počinje projekcija drugoga filma.

Ulaznica za članstvo Filmskih programa je 150 kuna, a za sve ostale - 200 kuna, prodaju se na blagajni kina Tuškanac, Tuškanac 1 od petka 16. prosinca. Blagajna se otvara sat prije prve projekcije i radi svaki dan od ponedjeljka do subote. U dnevnim satima od 10 do 16 karte će se moći kupiti od 27. do 30. prosinca u uredu Hrvatskoga filmskoga saveza, Tuškanac 1, iznad kina.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još