NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Tajni život kućnih pomoćnica'

13.12.2011 u 12:11

Bionic
Reading

DreamWorks Pictures i Reliance Entertainmnet, u suradnji s Participant Mediom i Imagenationom Abu Dhabi, predstavljaju inspirativnu i dirljivu dramu 'Tajni život kućnih pomoćnica', snimljenu prema bestseleru 'Sluškinje' Kathryn Stockett. A Continental film i tportal.hr ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima 5x2 ulaznice za kina Movieplex Zagreb, Cineplexx Split i Cineplexx Osijek te dvije knjige 'Sluškinje' u izdanju Algoritma

Radnja filma odvija se 60-ih godina 20. stoljeća u gradiću Jackson u državi Mississippi i prati odnos triju nevjerojatnih žena koje su razvile neobično prijateljstvo i pokrenule projekt koji će nadići sva društvena pravila tog doba.

Eugenija Skeeter Phelan upravo je maturirala i želi dobiti posao kao spisateljica. Za razliku od svojih sugrađanki iz Jacksona, Skeeter želi ostvariti karijeru i spremna je privremeno se odreći braka i djece, na svekoliko zgražavanje svojih udanih prijateljica i svoje majke. Kada dobije posao u lokalnim novinama - pisanje kolumne 'Myrnini savjeti za čišćenje' - potraži pomoć od Albileen, kućne pomoćnice u kući svoje najbolje prijateljice. Tim susretom započinje tajanstveni projekt koji, potaknut dirljivim pričama koje je Skeeter otkrila, podupire jedan njujorški izdavač.

Knjigu su osvojile:

Valentina Vig
Mirna Huhoja

Po dvije ulaznice za projekciju filma su osvojile:

Ivana Davidović Markobašić (Movieplex Zagreb)
Dragica Nevžala (Movieplex Zagreb)
Kristina Podobnik (Cineplexx Osijek)
Sandra Lukić (Cineplexx Split)
Gorana Fiamengo (Cineplexx Split)

Knjige šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja biti obaviješteni putem maila.