Film NAGRADNJAČE

Film 'Indiana Jones' nagradio

  • Autor: tportal.hr
  • 26.1.2009 16:18:43
  • 3.12.2008 11:00:00

Blitz i tportal.hr pripremili su za svoje čitatelje povodom izlaska DVD izdanja 'Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje' nagrade iz filma

Nakon 19 godina Indiana Jones je ponovno u pustolovini koja će vas ostaviti bez daha. U filmu 'Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje' Indy je smješten u 1957. godinu, u vrijeme najoštrijeg hladnog rata.

Profesor Jones se vratio kući, na Marshall College – da bi ustanovio da se situacija promijenila s loše na još goru. Njegove nedavne aktivnosti učinile su ga sumnjivim i vlada je izvršila pritisak na College da ga otpusti.

Na svom putu iz grada Indiana susreće mladog buntovnika Mutta (Shia LaBeouf), koji ima zanimljiv prijedlog za pustolovnog arheologa: ako pomogne Muttu u vrlo osobnoj misiji, mogao bi naići na jedno od najspektakularnijih arheoloških otkrića u povijesti – kristalnu lubanju Akatora, legendarni predmet fascinacije, praznovjerja i straha.

No putem prema najudaljenijem kraju Perua – zemlji drevnih grobova, zaboravljenih istraživača i zlatnog grada o kojem se šapuće – otkrivaju da u svojoj potrazi nisu sami. Sovjetski agenti također su na vrućem tragu kristalne lubanje.


Sretni dobitnici su:

Konstantin Vučinić
Robert TutekNagrade ćemo poslati poštom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još