Film BOJANA GREGORIĆ:

'Snimila sam film s Draganom Bjelogrlićem'

  • Autor: M.Ć
  • 18.11.2011 15:08:19
  • 18.11.2011 13:37:42

Prekrasna Bojana Gregorić Vejzović došla je na božićnu čaroliju ruku pod ruku sa svojim suprugom Enesom Vejzovićem. Bojana izgleda odlično, a osim što je majka, stigne raditi na novim projektima

'Divim se Mariah - kako joj nije hladno… To se zove profesionalac', šaljivo se osvrnula na hologramski koncert Mariah Carey Bojana Gregorić Vejzović, koja je odmah nakon koncerta išla odraditi predstavu 'San ivanjske noći' u Gavelli.

Bojana, kao uvijek, izgleda fantastično, a za to su zaslužni njezini klinci Zoe i Raul.

'Super su mi klinci. Zoe je jako slatka, dobra je i sluša mamu i tatu', kaže Bojana, koja radi i jedan novi projekt zbog kojeg ćemo je gledati na velikom platnu.

'Snimila sam film s Draganom Bjelogrlićem u Beogradu. Bilo je fantastično. Bila sam u nekoliko navrata tamo', rekla je Bojana, koja je predstavljanje filma ostavila onima koji su ga radili, ali nam je rekla nekoliko natuknica.

'Dragan Bjelogrlić je imao velik uspjeh s filmom 'Montevideo, Bog te video', koji dolazi u naša kina u siječnju. Sada radi nastavak. Radi se o jednoj istinitoj priči, ali neću sad sve otkrivati', bila je skromna i samozatajna Bojana.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još