NAGRADNJAČA

Tko ide na premijeru 'Warehouse Videa'

14.11.2011 u 13:08

Bionic
Reading

Deset godina nakon prvog, svijetlo dana će ugledati drugi 'Warehouse Video'. Snimanje videa je trajalo tri godine, a lokacije snimanja su uzduž i poprijeko cijele Europe. 'Warehouse Video' će svoju premijeru imati 19. studenog u Kinu Europa u Zagrebu, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice!

1997. godine, nakon burnih vremena rata i siromaštva u Zagrebu se rodio prvi skejt brand, Warehouse. Nije trebalo dugo da zaživi kao utočište i okupljalište srodnih duša te je brzo postao ikona skejtanja u Hrvatskoj. Sastavni dio tog izričaja i komunikacije svakako je i snimanje vožnje, editiranje uz specifičnu glazbu te pretvorba istog u video priču. 2001. godine, izašavši iz okvira amaterskog filma, prateći svjetske trendove, Warehouse je producirao prvi hrvatski profesionalni skejt video.

U vremenu kada svaki klinac može snimati mobitelom i svoj kratki edit odmah objaviti na internetu, u većini slučajeva na uštrb kvalitete, Warehouse je krenuo drugim putem. Warehouse skejt team čine desetak najboljih skejtera u Hrvatskoj koji su razinu skejtanja približili europskim standardima.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ivana Radan
Marko Tomšić
Ljiljana Josipović
Ana Janeković
Ivona Koledić