Film PREUVELIČALA USPJEH?

Srpski mediji izruguju se lijepoj glumici Mariji Karan

Srpska glumica Marija Karan nedavno se srpskim medijima pohvalila svojom ulogom u holivudskom filmu 'Obred' te da je glumila uz bok slavnom Anthonyja Hopkinsa i Colina O'Donoghuea. No, čini se kako je istina puno drukčija od onoga čime se Marija Karan pohvalila

Premda se u medijima pohvalila svojim filmskim ostvarenjem u holivudskom filmu 'Obred', prema pisanju srpskoga Kurira, glumica Marija Karana se u filmu, koji traje sat i pol vremena, pojavljuje na samo dvije minute.

U te dvije minute, Marija Karan vozi se biciklom u kišnoj noći te je udara automobil, a jedina rečenicu koju izgovara je da želi da je blagoslovi svećenik. Dok se film još nije prikazivao u Srbiji, Marija je u intervjuima govorila da joj je drago što 'sve što radi u inozemstvu pronađe put do domaće publike jer je s današnjom tehnologijom stvarno sve moguće', a vrhunac su bile njezine izjave da su je na snimanju spomenutog filma razmazili, piše Kurir.

'Kad pomislim na dane snimanja filma, mogu bez preuveličavanja reći da mi je toplo oko srca. Mazili su me i pazili. To je zaista vrlo bitan osjećaj i u takvim uvjetima je jako lijepo raditi', nedavno je za srpske medije izjavila Marija Karan. Prema pisanju Kurira, Marija Karan se toliko hvalila svojom ulogom u filmu da su svi bili pomalo razočarani činjenicom da se njezin uspjeh u Hollywoodu sveo na samo dvije minute.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još