OTVORENJE NA BADNJAK

CineStar uskoro i u Varaždinu

07.11.2011 u 12:06

Bionic
Reading

U ovom najvećem kinu u regiji, osim filmova, posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja

CineStar Varaždin, prvi multipleks u varaždinskoj regiji, otvorit će se 24. prosinca u sklopu centra Lumini, prvog trgovačkog centra nove generacije na tom prostoru. CineStar Varaždin bit će u potpunosti digitalizirano kino sa šest dvorana ukupnog kapaciteta 800 sjedala. Čak tri dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Varaždinu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, tzv. CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 24. prosinca, večer prije bit će upriličen i event svečanog otvorenja kina uz cijenjene uzvanike i specijalne projekcije. U ovom najvećem kinu u regiji prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata,opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

Svi posjetitelji multipleksa CineStar Varaždin imat će osiguran besplatan parking.

CineStar Varaždin je deveti multipleks kojeg otvara tvrtka Blitz-CineStar i njime se broj CineStar dvorana u Hrvatskoj penje na 71 , s ukupnim kapacitetom od 12.500 sjedala.