NAGRADNJAČA

'Trofejna žena' samo u Movieplexu

28.10.2011 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon uspješnog prikazivanja na nedavno održanoj Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma, novi film priznatog redatelja Francoisa Ozona započinje s prikazivanjem u kinu Movieplex (Centar Kaptol) u Zagrebu. A tportal.hr i Continental film svojim čitateljima poklanjaju 5x2 ulaznice za film

Film 'Trofejna žena' prikazan je u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Veneciji, a glavne su uloge ostvarili Catherine Deneuve, Gérard Depardieu i Fabrice Luchini.

Suzanne je pokorna supruga bogatog industrijalca Roberta Pujola, vlasnika tvornice kišobrana, koji poput tiranina postupa loše prema svima, počevši od radnika koji rade pod njegovom željeznom rukom pa do djece i svoje trofejne žene. Nakon što su radnici započeli štrajk i drže Roberta u zatočeništvu, Suzanne je ta koja upravlja tvornicom. Tužan, razočaran i lošeg zdravlja Robert odlazi na daleki put na dulje vrijeme, a Suzanne na iznenađenje većine dokazuje da je žena od akcije. Uz pomoć bivšeg ljubavnika Mauricea privodi štrajk kraju, dovodi tvornicu u normalan rad i poboljšava radne uvjete zaposlenika. No, kad se Robert vrati kući dobrog zdravlja situacija se ponovo zakomplicira.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Diana Petrić
Ivana Zirdum
Mario Kozarčanin
Zrinka Babić Vujić
Maja Milanković