VULGARNO I SMIJEŠNO

Will Ferrell snima komediju nazvanu 'He's Fucking Perfect'

24.10.2011 u 08:05

Bionic
Reading

Naziv scenarija sadrži psovku, ali treba vidjeti hoće li se i gotov film zvati isto tako

'He's Fucking Perfect' naziv je (i to prilično provokativan naziv) novog filma komičara Willa Ferrella, nove komedije koju Ferrell želi realizirati pomoću svojih kolega Adama McKaya i Garyja Sancheza.

Scenarij je napisala Lauren Kahn, poznata po scenarijima i režiji skečeva u TV i Web projektu 'Funny Or Die', a iza kojeg stoje upravo Ferrell i McKay.

'He's Fucking Perfect' njezin je prvi filmski scenarij, a radnja govori o ženi koja preko Facebooka nadzire muškarce s kojima hodaju njezine prijateljice, ne bi li ih mogla upozoriti ako se pojavi nešto što je protivno skladnoj vezi ili ako se ispostavi da su oni ustvari luzeri. No onda otkrije da je jedan od muškaraca zapravo savršen za nju – pa pokuša nagovoriti prijateljicu da ga ostavi...

Ferrell i McKay su producenti, još se ne zna hoće li Ferrell i glumiti, a ne zna se ni tko će film i kada režirati. No ono što je zanimljivo jest to da je scenarij sa sličnom premisom nedavno prodan Sonyju, a iza njega stoje Lee Eisenberg i Gene Stupinsky, autori scenarija hita 'Bad Teacher'.