Film NAGRADNJAČA

Pogledaje akcijsku avanturu 'Pravi čelik' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 18.10.2011 12:37:07
  • 7.10.2011 12:36:32

Ne propustite ludu, napetu akcijsku avanturu koja će vas odvesti na nezaboravno filmsko putovanje u filmu 'Pravi čelik'! Priča je to o hrabrosti, prvacima i novim prilikama. U glavnim ulogama pojavljuju se uz Hugh Jackman i Evangeline Lilly, a u naša kina dolazi 13. listopada. Tportal.hr i Continental film su za svoje čitatelje pripremili ulaznice za film te nagrade iz filma (bilježnice, privjeske za ključeve)

Radnja je smještena u obližnju budućnost u kojem se u borilačkom ringu susreću pravi čelični roboti kojima upravljaju bivši boksači koji su ostali bez posla nakon totalne evolucije ovog popularnog sporta. Glavni lik je Charlie Kenton (Hugh Jackman) koji je nakon izlaska iz ringa dotaknuo samo dno, a preživljava zahvaljujući sposobnostima sklapanja manjih robota s kojima se bori u podzemlju. Nakon što više ne vidi izlaz iz životne situacije, Charlie će se, ne svojom voljom, upustiti u partnerstvo s otuđenim sinom Maxom te će njih dvojica pokušati spojiti robota od pravog čelika i dobiti još jednu šansu za povratak među slavne.Film je režirao Shawn Levy, najpoznatiji po hitu 'Noć u muzeju' dok su uz Hugha Jackmana zapažene uloge ostvarili Evangeline Lilly (serija 'Izgubljeni') i 12-ogodišnjak Dakota Goyo kao Max Kenton.

Po dvije ulaznice za projekciju filma osvojili su:

Kristina Golub
Daria Haddad
Rea Lujić
Snježana Livaić
Orlan Kocijan


Bilježnice su osvojili:

Jovana Ždero
Daira Jurišić
Sunčica Lovković


Privjeske su osvojili:

Vera Rončević
Šimun BubaloNagrade šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja biti obavješteni putem maila.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više