Film NAGRADNJAČA

'Zrno utjehe' i Sony Ericsson nagradili

  • Autor: tportal.hr
  • 10.4.2009 10:17:06
  • 30.3.2009 11:28:33

Akcijski spektakl godine napokon je stigao na DVD i blu-ray! Dvostruko DVD i blu-ray izdanje vode vas još dublje u svijet Jamesa Bonda uz atraktivne dodatke poput priloga o članovima ekipe, dokumentarca o lokacijama te snimke sa seta filma 'Zrno utjehe'. Sudjelujte u nagradnom kvizu koji su za vas pripremili Continental Film, Sony Ericsson i tportal.hr i osvojite jedan od triju mobitela iz filma 'Zrno utjehe'

U svojoj nezaustavnoj borbi za pravdu diljem zemaljske kugle, Bond susreće prelijepu, ali pohlepnu Camille, koja ga dovodi do Dominica Greena, bezosjećajnog biznismena i glavnog pokretača misteriozne organizacije Quantum. Otkrivši njihovu namjeru da ovladaju jednim od najvažnijih svjetskih prirodnih resursa, Bond nailazi na čitavo minsko polje izdaje, zavjere i ubojstva u nastojanju da neutralizira Greena dok još nije prekasno!

Bond ni u ovu avanturu ne kreće bez svog mobitela Sony Ericsson C902 Cyber-shot. Kamera i fotoaparat s pet megapiksela s jedinstvenim kliznim poklopcem leće, osvijetljenim ikonama osjetljivim na dodir koje osiguravaju brz i jednostavan pristup opcijama fotoaparata, detekcijom lica, foto bljeskalicom i autofokusom omogućuje Jamesu Bondu da pošalje fotografije visoke rezolucije MI6 za brzu identifikaciju neprijatelja.

Osim C902, u filmu 'Zrno utjehe' zastupljeno je još pet vrhunskih modela mobitela Sony Ericsson.

Mobitele su osvojili:

Vjekoslav Harapin
Narcisa Tkalčić
Jasminka Kemfelja


Dobitnici će putem maila ili mobitela biti obavješteni o podizanju nagrade.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još