NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Melankolija' - dobitnici

03.10.2011 u 10:44

Bionic
Reading

Zahvaljujući odličnim rezultatima koje postiže na Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma u posljednjih 10-ak dana, film 'Melankolija' u svoju redovnu kinodistribuciju krenut će već od ponedjeljka, 3. listopada, unatoč činjenici što novi filmovi sa svojim službenim prikazivanjem uglavnom započinju četvrtkom. A tportal.hr i Continental film poklanjaju svojim čitateljima ulaznice (5 x 2)za projekcije filma u Movieplexu Zagreb

Dan nakon završetka pete po redu Filmomanije – revije dobrog filma, koja se ovog mjeseca prvi put održala u trima gradovima istovremeno (Osijek, Split i Zagreb), novi film redatelja Larsa von Triera krenut će u službenu kinodistribuciju po Hrvatskoj. Za početak će se film prikazivati u Zagrebu u kinu Movieplex (Centar Kaptol), a nakon toga će doći i u ostale gradove (Osijek, Split, Rijeka, Pula, Čakovec...).

Film 'Melankolija' ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu gdje je osvojio nagradu za najbolju glumicu – Kirsten Dunst. Priča je to o planetu Melankolija koji se užurbano približava Zemlji dok Justine (Kirsten Dunst) i Michael (Alexander Skarsgård) slave svoj brak na raskošnoj zabavi u kući njezine sestre i šogora.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ivana Davidović Markobašić
Katarina Lokmer
Iva Rubinjoni
Jasmina Hren
Zvezdana Polovina