TAJNA BRADOVA OŽILJKA

Priprema se nastavak 'Nemilosrdnih gadova'?

27.09.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Quentin Tarantino mogao bi snimiti nastavak hita 'Nemilosrdni gadovi' u kojem će biti objašnjeno porijeklo misterioznog ožiljka na vratu Brada Pitta, otkrio je u intervjuu slavni glumac

Nakon što je gotovo dva desetljeća radio i za manje neovisne, ali i velike komercijalne holivudske studije, Quentin Tarantino postigao je ogroman uspjeh 2008. kad je filmom 'Nemilosrdni gadovi' donio studiju 320 milijuna dolara. Tim je filmom nadmašio i rekord 'Kill Billa' koji je zaradio 180 milijuna dolara i donio Oscar za najbolju sporednu mušku ulogu Christophu Waltzu.

Zašto, dakle, u vremenu kad Hollywoodu kao na traci snima nastavke i nove verzije ne bi i Tarantino napravio još jedan? Brad Pitt dao je naslutiti da bi se to moglo i dogoditi.

Pitt, koji je 'Gadovima' glumi Alda 'Apachea' Rainea, poručnika koji vodi postrojbu američko-židovskih vojnika koji prikupljaju skalpove nacističkih vojnika (100 po vojniku, da budemo precizni), u intervjuu za NPR nježno je najavio mogućnost snimanja nastavka, prenosi Huffington Post. Na pitanje o tome što znači ožiljak na vratu Apacheovm vratu, Pitt je izjavio da Tarantino planira objasniti porijeklo ožiljka u budućnosti. 'Tarantino je rekao da to u 'Nemilosrdnim gadovima' nikada neće biti objašnjeno, te da ćemo to saznati u nastavku', izjavio je Pitt.

To se slaže s Tarantinovim riječima koji je prije dvije godine izjavio da već ima 40-ak stranica scenarija nastavka. Slavni je redatelj snimio i dva nastavka 'Kill Billa', a treći dio će u kina stići 2014. godine. Tarantino trenutačno radi na filmu 'Django Unchained', priči o oslobađanju robova u kojoj naslovne uloge igraju Jamie Foxx i Chrisoph Waltz.

Pitt je u intervju za NPR.org u kojem je promovirao svoj novi film 'Moneyball' govorio i o svom privatnom životu, uključujući i odluku o prodaji prvih fotografija svoje djece 2008. godine. Angelina Jolie i on su tada časopisima People i Hello! prodali prve slike svojih blizanaca Knoxa i Vivienne za čak 14 milijuna dolara.

'Vrlo je čudno prodavati intimne i privatne fotografije osoba koje zapravo želite zaštititi. Naime, zbog paparazza naša obitelj mora planirati bijeg svaki dan samo da izađe iz kuće; stalno moramo igrati neku vrstu nemoguće misije, ali to je život u kojem živimo i onaj koji smo tražili. No znali smo da je tada bila izdana nagrada za naše glave i da su tabloidi željeli fotografije naše djece, pa smo zaključili da je bolje njihove nakane sasiječemo u korijenu, prodamo te fotografije i novac poklonimo u dobrotvorne svrhe umjesto da masni honorar dobiju ljudi koje ne poštujemo.' Novac od tih fotografija uplaćen je kao donacija humanitarnoj zakladi koju su osnovali Pitt i Jolie, piše Huffington Post