Film NAGRADNJAČA

Film 'Noć morskih pasa' nagradio

  • Autor: tportal.hr
  • 16.9.2011 11:39:02
  • 9.9.2011 13:00:00

Morski psi, najveći predatori, inspiracija su zastrašujućih fascinacija već stoljećima. Film 'Noć morskih pasa' poigrava se primitivnim strahom od savršenih ubojica prirode u napetoj priči sa zadivljujućom najmodernijom tehnikom i talentiranim mladim glumcima. A tportal.hr i Blitz poklanjaju svojim čitateljima 3x2 ulaznice za film i pet pištolja na vodu

Sara (Sara Paxton) s prijateljima stiže u obiteljsku kućicu uz jezero u Louisiani - kupaći kostimi i vikend pun zabave na suncu. No zvijezda nogometne momčadi Malik (Sinqua Walls) jedva izađe iz slanog jezera – bez ruke. Nick (Dustin Milligan), sramežljivi budući liječnik, preuzima slučaj, pruža prvu pomoć i kaže Sari da Malik mora hitno u bolnicu – s druge strane jezera.

Na malom gliseru prijatelji odjednom shvate da je jezero krcato stotinama ogromnih mesoždera. Na pola puta gliser se pokvari – nemaju nikakvu medicinsku pomoć, niti mogu ikoga pozvati da im pomogne te u šoku shvaćaju da se radi o namjernoj sabotaži. Napadi su sve gori i postaje zastrašujuće jasno da ih netko želi poubijati. Sara se s prijateljima bori ne bi li otjerala morske pse, dozvala pomoć i preživjela dovoljno dugo da se dokopa sigurnosti i kopna.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Sanja Mikulec
Ivana Davidović Markobašić
Nikolina Rebselj


Pištolje su osvojili:

Smiljana Brkić
Vera Marković
Nives Kos
Maja Šimunović
Slavenka Novosel

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o preuzimanju biti obavješteni putem maila.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još