Film NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Postani čuvar životinja na jedan dan'

  • Autor: tportal.hr
  • 8.9.2011 10:18:58
  • 7.9.2011 16:00:00

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju tekst s odgovorom na pitanje 'Što bih bio da sam životinja i zašto?'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr), Mario Ljubić (Continental film), Krešimir Kovačec (Zagrebački Zoološki). Dodijeliti će se ukupno jedanaest (11) nagrada.

2) Kako sudjelovati?


Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) i godine rođenja,zajedno s tekstom koji sadrži odgovor na pitanje 'Što bih bio da sam životinja i zašto?'. U natječaju mogu sudjelovati stariji od 15 godina, a maloljetnici uz pismeni pristanak roditelja.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 8. - 17. rujna. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati. Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 19. rujna 2011.

4) Nagrade

Posao čuvara na jedan dan u zagrebačkom Zoolosškom vrtu za šest (6) osoba.
Pet (5) majica iz filma 'Čuvar životinja'.

Ukupno jedanaest (11) nagrada.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr može i smije koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (HT d.d.-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još