Film IZABRAN GLUMAC

Josh Brolin je novi 'Oldboy'

  • Autor: V.G.
  • 31.8.2011 9:01:10
  • 31.8.2011 8:04:43

Brolin bi trebao dobiti glavnu ulogu u američkoj verziji filma 'Oldboy', koju je u korejskoj verziji adaptacije legendarnog stripa imao proslavljeni Min-sik Choi

Spike Lee režira američki remake suvremenog korejskog klasika 'Oldboy', a da će se ovog puta film uistinu snimiti, potvrđuju i stalne vijesti vezane oko novih glumačkih imena koja se pridružuju projektu.

Prvo je potvrđeno da je kontaktiran Christian Bale, koji još nije potvrdio pristanak, jer nakon novog 'Batmana' ima veliku listu ponuda, no sada se zna da Bale nije ni trebao biti glavni pozitivac, već negativac u ovoj priči. Glavnu ulogu pozitivca, otetog muškarca koji se osvećuje svojim tamničarima, dobit će Josh Brolin.

Njegov lik otet je na rođendan svoje kćeri te držan u izolaciji tijekom 15 godina, ne znajući zašto i tko mu je to učinio. Kada se konačno dočepa slobode, kreće krvava osveta...

Spike Lee projekt je preuzeo od Stevena Spielberga, koji je prvi otkupio prava za remake i planirao angažirati Willa Smitha za glavnu ulogu, još 2008. godine. Spielberg je u međuvremenu odustao, a Smitha je sada zamijenio Brolin.

U međuvremenu, Brolin će glumiti u 'Ganster Squad' i 'Labor Day' (novi uradak Jasona Reitmana), a u svibnju 2012. gledat ćemo ga u trećem nastavku hita 'Ljudi u crnom'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još