NAGRADNJAČA

Film 'Monte Carlo' nagradio

17.08.2011 u 09:07

Bionic
Reading

Tri maturantice ostvaruju svoj san o praznicima u Parizu. Igrom slučaja naći će se usred raskošnog svijeta u kojem će ih tretirati kao princeze te će proživjeti doista romantične trenutke. U filmu 'Monte Carlo' glavne uloge tumače Selena Gomez i Leighton Meester, a tportal.hr i Blitz svojim čitateljima poklanjaju sunčane naočale i novi album Selene Gomez


Grace (Selena Gomez) i njezina najbolja prijateljica Emma (Katie Cassidy) konobare u Teksasu da bi si priuštile putovanje u Pariz. No protiv svoje volje tu je i Graceina uskoro sestra Meg (Leighton Meester), jer tako žele Graceina majka (Andie MacDowell) i očuh - koji će to tek postati (Brett Cullen). U međuvremenu, Emmin dečko Owen (Cory Monteith) planira promijeniti planove o putovanju prstenom i prosidbom.

Međutim, Grace i Emma ne daju se smesti s puta prema crème brulee uz obalu Seine te se zajedno s Megan nađu u Francuskoj. Grace zamijene s Britankom koja je u središtu društvenih zbivanja - Cordelijom Winthrop Scott. Djevojke dođu do pozivnica za Cordelijin dobrotvorni bal u Monte Carlu te opremljene odjećom i nakitom (samo ogrlica vrijedi četiri milijuna dolara) kreću u avanturu tuluma na jahtama, polo utakmica i izrazito prihvatljivih mladoženja. No kad ogrlica nestane, a Cordelia se pojavi, Grace, Emma i Meg moraju upotrijebiti sav svoj južnjački šarm, klikere i eskapade da bi spasile svoje slatko ljetovanje.

CD-e su osvojili Daria Jovičić i Iva Maleković

Naočale su osvojile Andrijana Galeković i Helena Jelić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.