Film SMARTPHONE APLIKACIJA

Motovun na iPhoneu

  • Autor: tportal.hr
  • 19.7.2011 12:19:07
  • 19.7.2011 11:09:09

Nakon što je prošlog tjedna predstavljena aplikacija za Android Motovun Film Festivala, od danas je svima dostupna verzija za iPhone

Zahvaljujući partnerstvu s hrvatsko-američkom tehnološkom tvrtkom ShoutEm, Motovun Film Festival dobio je besplatnu aplikaciju za mobilne telefone na platformama iOS i Android, a kakvu u Europi među filmskim festivalima imaju samo Cannes, Venecija, Berlin, Rim, London i Edinburgh.

14. Motovun Film Festival uz bogat filmski i glazbeni program ove godine obiluje i brojnim tehnološkim inovacijama. Festival je prvi put u regiji omogućio kupnju ulaznica putem POS terminala, i to na svih 350 prodajnih mjesta iNovina u Hrvatskoj, a od danas ima i vlastitu smartphone aplikaciju!

Bilo da u Motovun stižete prvi put ili se u njemu već osjećate 'kao doma', festivalska smartphone aplikacija bit će vaš najbolji vodič kroz burne motovunske dane i noći.

Aplikacija nudi uvid u sve servisne i programske informacije, a o svakoj eventualnoj izmjeni njezini korisnici bit će izviješteni u realnom vremenu.

Publici tako ostaje više vremena za gledanje filmova, komentiranje, druženje i zabavu, na festivalskoj mreži i izvan nje.

Aplikacija uključuje:

- raspored projekcija – saznajte prvi što i zašto, kad i gdje nikako ne biste smjeli propustiti u motovunskom programu, pa čak i ako se program – promijeni.

- mapa festivalskih lokacija – u festivalsko vrijeme Motovun na svakom koraku krije neko iznenađenje! Ne gubite vrijeme i iskoristite našu festivalsku kartu kako biste na željenu lokaciju stigli što prije, a usput saznajte i sve što o Motovunu niste znali!

- video – traileri svih festivalskih filmova, dnevne video vijesti, motovunske kronike, intervjui s gostima i sve drugo što zabilježe festivalske kamere

- mreža – upoznajte se s ostalom festivalskom publikom, družite s onom koju već poznajete, dogovarajte odlaske u kina, komentirajte filmove i zabave, razmjenjujte fotografije... Stvorite svoj vlastiti Motovun!

Aplikacija za platformu Android besplatna je i dostupna na Android Marketu, a verzija za iPhone u App Storeu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još