Film IZLJEV KRVI U MOZAK

Preminula je glumica Natasha Richardson

  • Autor: I. T.
  • 20.3.2009 13:20:12
  • 19.3.2009 9:01:55

Glumica Natasha Richardson, supruga glumca Liama Neesona, preminula je jučer od ozljeda mozga koje je zadobila padom na skijanju

Britanska glumica Natasha Richardson (45) preminula je jučer u bolnici u New Yorku, okružena obitelji. Nakon posljednjeg pozdrava, suprug Liam Neeson, sinovi Michael (13) i Daniel (12) i majka Vanessa Redgrave donijeli su tešku odluku da isključe aparate koji su glumicu održavali na životu.

Natasha Richardson ozljede opasne po život zadobila je u ponedjeljak na skijalištu u kanadskom Quebecu. Tijekom učenja skijanja pala je na stazi, ne osjetivši nikakve posljedice pada. Sat vremena kasnije pozlilo joj je te je prebačena u bolnicu. U naizgled minornom padu došlo je do izljeva krvi u mozak te je glumica pala u komu. Iz koje se, nažalost, nije probudila.

Glasnogovornik glumičina supruga Liama Neesona sinoć je izjavio, kako prenosi Daily mail: 'Liam Neeson, njegovi sinovi i cijela obitelj u potpunom su šoku zbog tragične smrti njihove voljene Natashe. Zahvalni su na podršci, ljubavi i molitvama poštovatelja.'

Natasha Richardson unuka je slavnog britanskog glumca sira Michaela Redgravea te kći Oscarom nagrađene Vanesse Redgrave. Najpoznatija je po ulogama u filmovima Zamka za roditelje i Dogodilo se na Manhattanu. Nagradu Tony dobila je 1998. za najbolju glumicu u mjuziklu Cabaret.

 Natasha Richardson u filmu 'Zamka za roditelje'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još