NOVA MOGUĆNOST

Glasajte za filmove Pule putem SMS-a i osvojite vrijedne nagrade

13.07.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Mogućnost osvajanja nagrade ove se godine zbog dobre suradnje T-Com-a i Festivala igranog filma u Puli bitno popravila za gledatelje. T-Com – partner Festivala, organizirao je nagradnu igru 'Ocijenite film i osvojite Nintendo Wii i LCD TV' u kojoj mogu sudjelovati svi gledatelji projekcija.

Za jedanaest dugometražnih filmova iz Nacionalnog programa koji će biti prikazani u Areni od 16. do 23. srpnja gledatelji će moći glasovati po prvi put i SMS-om. Svi posjetitelji projekcija u Areni moći će ocjenjivati filmove slanjem sms-a na broj 60158 i to neovisno koju mobilnu mrežu koriste.

Najsretniji ocjenjivač filma s najviše glasova, osvaja nagradu: igrača konzola Nintendo Wii i LCD televizor a informacije o sudjelovanju u nagradnoj igri gledatelji će moći pročitati na letku koji će im biti uručen pri kupnji ulaznica.

Izvlačenje dobitnika bit će u subotu 23. srpnja u 10 sati u Puli. Dobitnik nagrade biti će obaviješten pozivom na broj telefona s kojeg je poslao SMS poruku za glasovanje. Informacije o dobitniku biti će objavljene isti dan na press konferenciji kao i na www.tportal.hr i www.pulafilmfestival.hr

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: 08/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I-460-02/11-01/516
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 07. srpanj 2011.

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Ocijeni film i osvoji Nintendo Wii i LCD“
(u daljnjem tekstu: Pravila)

Članak 1.
Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom „Ocijeni film i osvoji Nintendo Wii i LCD“ (u daljnjem tekstu: Nagradna igra), koja će trajati u razdoblju od 16. do 22. srpnja 2011. godine te ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem u tekstu: Pravila) uređuje način njenog provođenja.

Članak 2.
Svrha organiziranja Nagredne igre jest promidžba proizvoda i usluga Priređivača putem SMS glasovanja publike za filmove na 58. Festivalu igranog filma u Puli.

Članak 3.
Priređivač će korisnike obavijestiti o Nagradnoj igri putem objave Pravila na internetskoj stranici www.tportal.hr

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje su pre paid i post pad korisnici T-Mobile, Tele2 i VIP mreže, posjetitelji Pula film festivala, s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena Pravila te zadovoljavaju sljedeći uvjet:
-u razdoblju od 16. do 22.07.2011. godine glasuju za natjecateljski film u nacionalnom programu te pošalju SMS poruku na broj 60158, po tarifi od 2,40 kn, koja se sastoji od slijedećih podataka:
oriječi koja predstavlja ime filma, ocjena te ime prezime,adresa i grad/mjesto sudionika sve odvojeno razmakom (npr. Ljubav 5 Ivan Ivančić jurišićeva 10) Posjetiteljima će prilikom kupnje karata biti podijeljen letak s detaljnim uputama o načinu glasovanja.

Korisnici koji ispune uvjet automatski ulaze u bazu korisnika za izvlačenje nagrada (Baza sudionika).

Dobitnici se izvlače slučajnim odabirom iz računalne Baze sudionika.

Mogućnost ulaska u Bazu sudionika je višestruka – svako SMS glasovanje u periodu trajanja Nagradne igre predstavlja dodatni ulazak u Bazu sudionika za izvlačenje nagrade.

Sukladno odredbama ovog članka, korisnici daju suglasnost Priređivaču da koristi i obrađuje njihove osobne podatke u svrhu provođenja Nagradne igre, što uključuje objavu njihovih imena i prezimena u slučaju osvajanja nagrade (na internetskoj stranici www.tportal.hr), kontaktiranje putem e-maila (ili pismeno na adresu navedenu u Zahtjevu) i telefonski o dobivenoj nagradi. Korisnici su suglasni da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač može objaviti njihova imena, prezimena te ih koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Nagradnom igrom ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

U Nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji, te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Nagradne igre kao ni privremeno i trajno isključeni korisnici Priređivača.

Članak 5.
Izvlačenje dobitnika biti će javno i održavati će se 23.07.2011. godine na adresi Zajednica talijana Circolo, Carrarina 1, Pula u 10,00 sati.

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika.

Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od radnika Prire
đivača i organizatora
Festivala,koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom
izvlačenju.

Članak 6.
Fond nagrada sastoji se od 1 nagrade.

•1 x SAMSUNG LCD televizor 22“ (Vrijednost nagrade iznosi 1.700,00 kn sa PDV-om) i 1 X Nintendo Wii igrača konzola (Vrijednost nagrade iznosi 1.300,00 kn sa PDV-om).

Ukupni nagradni fond iznosi 3.000,00 kn (sa PDV-om).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 7.
Dobitnik nagrade telefonskim će i pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitaka, biti obaviješten o nagradi.

Nagrada i pisana obavijest će biti poslana dostavom na adresu koju je sudionik ostavio prilikom kontakta telefonom iz prethodnog stavka.

Ukoliko Korisnik nagradu, poslanu dostavom, ne preuzme, nagrada se vraća Priređivaču, a dobitnik je dužan sam organizirati preuzimanje. U tom slučaju nagrada će ga čekati u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d, Vukovarska 23/3.kat, Zagreb, kontakt broj telefona 01/4912110, Odjel za marketinške komunikacije 30 (trideset) dana od pisane obavijesti o dobitku.

Po isteku roka iz stavka 3. ovog članka Priređivač će pisanim putem obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u naknadnom roku od 10 (deset) dana od primitka obavijesti.

Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade, a Priređivač će postupiti sukladno odredbama važećeg Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Preuzimanjem nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze
Priređivača prema dobitniku nagrade

Članak 8.
Trenutkom preuzimanja nagrade i potpisom dostavnice o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 9.
U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 10.
Sudjelovanjem u Igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora, utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 11.
Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka Igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Igre, Pravila će biti objavljena sukladno Članku 3.