Film NAGRADNJAČA

Tko će gledati film 'Hanna'

  • Autor: tportal.hr
  • 18.7.2011 12:49:06
  • 11.7.2011 13:42:57

U filmu 'Hanna' režisera Joea Wrighta isprepliću se elementi mračnih bajki i pustolovnog trilera. Film je u naša kina stigao prije tjedan dana, a tportal.hr i Continental film poklanjaju svojim čitateljima ulaznice za film (5x2) koje vrijede za Cineplexx Osijek, Cineplexx Split i Movieplex Zagreb

Hanna (glumi je Saoirse Ronan koja je nominirana za nagradu Oscar za film 'Atonement' istog režisera) je šesnaestogodišnjakinja. Pametna je i radoznala djevojka te odana kćer. Snažna je, izdržljiva i posjeduje vojničku logiku – nakon smrti majke odgajao ju je njezin otac Erik (Eric Bana), bivši djelatnik CIA-e, u divljinama sjeverne Finske. Erik je naučio Hannu kako loviti, podučio je vještinama samoobrane i sam je školovao služeći se enciklopedijama i knjigama o vilama. Hanna nije živjela životom tipične tinejdžerice - njezin odgoj i trening bili su usmjereni prema tome da postane savršen ubojica. Ali postoje nezavršeni poslovi Hannine obitelji i Erik spoznaje da ne može više obuzdavati svoju kćer.

Dolazi do drastične prekretnice u Hanninom životu - razdvaja se od Erika i upušta u misiju za koju je bila predodređena. Prije nego što se Hanna i Erik uspiju susresti u Berlinu, kao što su se bili dogovorili, nju zarobljavaju ljudi nemilosrdne agentice CIA-e Marisse Wiegler (nominirana za nagradu Oscar Cate Blanchett). Marrisa je dugo skrivala tajne koje ju povezuju s Hannom i Erikom.


Po dvije ulaznice osvojili su:

Josipa Šare (Zagreb)
Iva Janošić (Zagreb)
Suzana Štrk (Osijek)
Gordana Uglik (Osijek)
Višnja Troskot (Split)

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još