Film SESTRINSKA GRUBOST

Julia Roberts napala sestru zbog debljine

  • Autor: tportal.hr
  • 17.6.2011 10:49:54
  • 17.6.2011 9:26:02

Julia Roberts ponovno je napala svoju polusestru Nancy Motes vrijeđajući je zbog njezine debljine! Tabloid Enquirer piše da se 35-godišnja Nancy strašno udebljala te da ima oko 120 kilograma, što njezinu sestru filmsku zvijezdu užasava

'Julia ne taji da nije sretna što se Nancy udebljala', rekao je izvor blizak Julijinom suprugu Dannyju: 'Ona misli da je to ponižavajuće za nju i cijelu obitelj.' Julia se također brine da će pretilost otežati Nancy brigu o njihovoj 76-godišnjoj bolesnoj majci Betty.

Julia pokriva sve troškove i plaća račune, a Nancy je povremena njegovateljica. 'Julia je izravno pitala Nancy tko će paziti na njihovu mamu ako se ona razboli', kaže izvor. Nancy, osim što je njegovateljica njihove majke, radi i kao producentica na TV seriji 'Glee'.

Tenzije između dvije sestre kulminirale su prošlog mjeseca na zabavi u kući njihove majke. Julia je komentirala debljinu svoje sestre i rekla joj da bi, da ima imalo samopoštovanja, smršavila. Nancy je na to reagirala psovkom i otada sestre nisu progovorile. Nancy, zabilježeno je, nije bila na rođendanu Julijinog četverogodišnjeg sina.

Juliji se zamjera što nije podrška svojoj sestri koja radi puno radno vrijeme, njeguje majku i bori se s prekomjernom težinom. Umjesto da joj pomogne pronaći neki manje zahtjevan posao ili ponuditi punu profesionalnu pomoć u njegovanju njihove majke, Julia je vrijeđa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još