CINESTAR TV

Vrući kino hitovi u MAXtv, B.net i OptiTV videotekama!

16.06.2011 u 13:55

Bionic
Reading

Boksač Dobitnik dva Oscara - Christian Bale za mušku sporednu ulogu i Melissa Leo za žensku sporednu ulogu – te još pet nominacija za najvažniju filmsku nagradu, film 'Boksač' svakako pripada među najbolje američke filmove 2010. godine.

Dicky Ecklund (Bale) kao boksačka legenda slovio je za ponos grada Lowella, ali nakon izgubljenog meča za titulu svjetskog prvaka i za Dickya i za grad su došla teška vremena. Boksačke dane je ostavio iza sebe, potrativši talent i zaglibivši u problemima s drogom.

Njegov mlađi brat Micky (Mark Wahlberg) u međuvremenu je također započeo karijeru profesionalnog boksača – Dicky mu je trener, a majka Alice menadžerica. Unatoč talentu i trudu, Micky gubi važne borbe i sve je jasnije da uz neodgovornog Dickyja i nedovoljno sposobnu majku neće doći u priliku da se bori za naslov prvaka...

Lov na vještice

Nakon godina strašnih borbi u križarskim ratovima, vitezovi Behmen (Nicolas Cage) i Felson (Ron Perlman) vraćaju se kući u Europu, opustošenu kugom.
Crkveni poglavari uvjereni su kako je za pošast kriva djevojka (Claire Foy) koju su proglasili vješticom. Dvojici križara naređeno je da djevojku odvedu u udaljeni samostan, gdje će redovnici nad njom izvršiti drevni obred koji bi trebao osloboditi zemlju prokletstva. Kreću na putovanje, na kojem opasnost vreba na svakom koraku...

Gnomeo i Julija

Najveća ljubavna priča ikad ispričana… o vrtnim patuljcima! Shakespeareova priča za sva vremena dobila je duhovitu preobrazbu i smjestila se u najsmješnije moguće okruženje – vrt prepun patuljaka.
Gnomeo i Julija nađu se usred susjedske svađe i nailaze na brojne prepreke koje stoje na putu njihovoj sreći.

Između promenade vrckavih likova i uzbudljivih utrka kosilica, ovo će dvoje vrtnih patuljaka pokušati osigurati sretan kraj ove priče.
Originalne pjesme i glazbene klasične teme u filmu otpjevao je Elton John, koji je ujedno i izvršni producent filma.