VICTORIJIN ANĐEO U MREŽI

Orlando Bloom se ženi sljedeće godine

30.11.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Australska manekenka Miranda Kerr ipak je pristala udati se za svog dečka, britanskog glumca Orlanda Blooma

Kerr i Bloom, koji zajedno žive u New Yorku, zaruke su proslavili s nekoliko romantičnih dana u Veneciji prošli tjedan. Svadbu planiraju održati polovicom sljedeće godine, kad oboje imaju pauzu od profesionalnih obaveza, piše Sunday Telegraph

Vijest je procurila samo nekoliko tjedana nakon što je lijepa manekenka zanijekala bilo kakvu mogućnost braka. Ona se trenutno nalazi u Italiji, gdje snima modnu kampanju za jesen/zimu Davida Jonesa.

U posljednjem izdanju magazina Page Six New York Posta 25-godišnja manekenka marke donjeg rublja Victoria's Secret rekla je da će jednog dana odustati od manekenske piste i posvetiti se djeci.


'Oduvijek sam željela djecu, pa će se to jednog dana i dogoditi. Idealna slika budućnosti koju zamišljam jest život na farmi u kući sa solarnim napajanjem, s velikim vrtom. Kad završim s ovim stilom života, bit ću tamo', rekla je Kerr.

Njezinu vezu s Bloomom mediji su pomno pratili nakon što su službeno objavili da su zajedno početkom ove godine. Međutim, to manekenku nije previše izbacilo iz takta: 'Znamo što osjećamo jedno prema drugome, tako da nije bitno što drugi govore!'