PLUS GRATIS KOKICE

Cineplexx i Movieplex snizili cijene ulaznica

25.05.2011 u 12:42

Bionic
Reading

Za istinske ljubitelje sedme umjetnosti kina Cineplexx i Movieplex pripremila su prava iznenađenja. Naime, odsad je moguće od ponedjeljka do srijede kupiti ulaznice za samo 19 kuna, a sve ostale dane uživajte u gratis kokicama

Kina Cineplexx Osijek, Cineplexx Split i Movieplex Zagreb pripremila su za svoje vjerne posjetitelje, i one koji će to tek postati, pravu poslasticu: od

ponedjeljka do srijede cijene ulaznica iznosit će samo 19 kuna, a sve ostale dane svaki posjetitelj za kupljenu ulaznicu dobit će gratis kokice.

Akcija traje od 23. svibnja do 31. kolovoza, kada će se upravo u navedenim kinima prikazivati neki od najvećih svjetskih filmskih blockbustera, kao što su novi nastavci 'Pirata s Kariba', 'Transformera', 'Harryja Pottera', 'Mamurluka'; animirani hitovi 'Štrumpfovi', 'Auti 2', 'Medvjedić Winnie', 'Kung fu panda 2' te pravi spektakli kao što su 'Super 8', 'Rise of the Apes' i 'Green Lantern'.

Navedena akcija odnosi se samo na 2D projekcije i filmove koji traju kraće od 145 minuta. Na sve ostale plaća se nadoplata po važećem cjeniku.