DRUGI PUT ZAJEDNO?

Madonna bi htjela glumiti u filmu s Višnjićem

12.03.2009 u 10:51

Bionic
Reading

Goran Višnjić glumit će Edwarda VIII. u filmu o Wallis Simpson, u kojemu Madonna želi glumiti naslovnu ulogu

Goranu Višnjiću ponuđena je, kako javlja Večernji list, uloga britanskog kralja Edwarda VIII. u filmu o Wallis Simpson, Amerikanki zbog koje se odrekao krune, u jednoj od najvećih ljubavnih priča 20. stoljeća. Ulogu Wallis u istom filmu već neko vrijeme pokušava dobiti slavna pjevačica Madonna.

Budući da je Madonna jedna od najmoćnijih osoba šoubiznisa, ne sumnjamo da će uspjeti u svojim nakanama. Koliko je odlučna u želji da dobije ulogu Wallis, govori činjenica da je zidove svoje sobe oblijepila fotografijama slavne Amerikanke i tekstovima o njoj.

S obzirom da će u filmu biti riječi o vrlo delikatnoj epizodi iz prošlosti britanske kraljevske loze, Madonninu ulogu treba potvrditi britanska kraljica Elizabeta II, što još nije učinila. Pjevačica ništa ne prepušta slučaju, pa je kraljici poslala pismo u kojemu je iznijela želju da zaigra u filmu. Projekt je bio spreman prije rastave braka Madonne i Guya Richieja, koji je trebao i režirati film, međutim nakon rastave traži se i novi redatelj.

Ako se ipak ispuni Madonnina velika želja i zaigra s Goranom u jednoj od najljepših ljubavnih priča 20. stoljeća, to će biti njihovo drugo ljubavno združivanje na filmskom platnu, nakon što je Goran 1998. godine glumio u Madonninom spotu 'The Power of Goodbye'.

 



Madonna i Goran Višnjić u spotu 'The Power of Goodbye'