Film ZAGREB FILM

Raspisan natječaj za animirane filmove

  • Autor: tportal.hr
  • 23.5.2011 13:02:35
  • 23.5.2011 10:48:32

Zagreb film raspisao je natječaj za prijavu projekata animiranih filmova za koje se traži produkcija ili koprodukcija Ustanove Zagreb film

Cilj je natječaja pravodobno odabrati projekte te ih kvalitetno pripremiti za daljnju produkciju i osigurati za to potrebna financijska sredstva.

Na natječaj se prijavljuju projekti animiranih filmova namijenjeni produkciji ili koprodukciji Ustanove Zagreb film te se na isti mogu prijaviti svi državljani Republike Hrvatske, redatelji, producenti i producentske tvrtke ili tvrtke s projektom za koji imaju regulirana autorska prava s navedenim imenom redatelja koji bi prijavljeni projekt realizirao. Odabir projekata obavlja Selekcijska komisija Ustanove Zagreb film dok konačnu odluku donosi Ustanova Zagreb film.

Uz popunjenu prijavnicu, koja se može dobiti u Ustanovi Zagreb film, Vlaška 70, Zagreb ili preuzeti ovdje, potrebno je priložiti:
- sinopsis i scenarij sa slikovnim predlošcima (lay out);
- slikovnu knjigu snimanja;
- redateljsku koncepciju.

Sav navedeni natječajni materijal koji se predaje na natječaj za produkciju animiranih filmova treba biti na hrvatskom jeziku.
Projekte s ispunjenom prijavnicom treba poslati na sljedeću adresu:
Ustanova Zagreb film
Vlaška 70
10 000 Zagreb
s naznakom 'Za Natječaj'

Krajnji rok za prijavu projekata je 28. svibnja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još