REMAKE BONNIE & CLYDE

Faye Dunaway zgrožena angažmanom Hillary Duff

10.03.2009 u 10:58

Bionic
Reading

Slavna američka glumica i pjevačica Hillary Duff navodno je izabrana za ulogu u remakeu kultnog filma 'Bonnie and Clyde, no to se nikako nije svidjelo Faye Dunaway i Warrenu Bettyju koji su utjelovili zloglasne pljačkaše

Informacija o snimanju novog filma o američkim pljačkašima banaka Bonnie Parker i Clydeu Barrowu iz doba velike krize nije nimalo razveselila slavne glumce Faye Dunaway i Warrena Beattyja.

Faye Dunaway izazvala je svađu zbog odluke da se uloga u remakeu kultnog filma 'Bonnie i Clyde' dodijeli 21-godišnjoj glumici Hillary Duff koja bi trebala reprizirati njezinu ulogu.

Na vijest da će 'njezinu' Bonnie igrati upravo Hillary, uvrijeđena Faye je kazala: 'Zar nisu bar mogli uzeti pravu glumicu?'

Hillary nije držala jezik za zubima, pa je rekla da je Fayein komentar 'nepotreban, ali da bi i ona tako reagirala da izgleda kao ona sada'.

Tinejdžerska zvijezda mislila je na Dunawayino bivše oduševljenje plastičnom kirurgijom.

'Mislim da moji obožavatelji koji će pogledati ovaj film ni ne znaju tko je ona, tako da...', zaključila je Hillary koja se najviše proslavila ulogom Lizzie McGuire u Disneyjevoj seriji.

Za ulogu muškog pljačkaša scenaristica Tonya S. Holly odabrala je Kevina Zegersa, poznatog po ulozi u filmu za djecu 'Air Bud'.